Vechea problema legata de stadionul din Stefan cel Mare nu le da pace actionarilor dinamovisti nici la partida din aceasta seara. Astfel, gazdele s-au sacrificat si se vor ingramadi in tribuna oficiala, pentru ca o loja a fost cedata Guvernului Romaniei, iar alta oaspetilor de la Benfica. Sefii din Groapa nu au voie cu mai mult de un invitat in tribuna VIP.

Interes mare pentru Dinamo - Benfica. Meciul se va disputa cu casa inchisa, aproximativ 14.000 de dinamovisti fiind asteptati in Groapa. La tribuna oficiala se anunta, de asemenea, aglomeratie mare. Chiar daca, actionarii dinamovis ti au mai construit doua loje pe linga batrina constructie in care stateau oficialii pina acum, sectorul VIP va fi neinca pator, din cauza ca multe persoane importante si-au anuntat prezenta la partida.

Din aceste motive, sefii dinamovisti au fost nevoiti sa se sacrifice, in sensul ca vor trebui sa paraseasca loja in care se mutasera, urmind sa se inghesuie in vechea constructie. Locul a fost cedat Guvernului RomAtit actionarilor, cit si celor din staful administrativ, li s-a transmis ca nu au voie sa vina cu mai mult de un invitat la meci, astfel ca multi dintre oficiali s-au indreptat spre casele de bilete pentru a le cumpara tichete apropiatilor. Pe linga ministri si angajati guvernamentali, in aceasta seara si-au anuntat prezenta si mai multi primari de sector, in frunte cu Adriean Videanu.

Metoda de convingere?

Din cite se pare, acest gest al lui Cristi Borcea de a oferi o loja guvernantilor nu a fost chiar unul complet dezinteresat. Oficialul alb-rosilor vrea sa ii convinga astfel pe cei din conducerea tarii ca stadionul necesita neaparat investitii, iar el vrea, cu acest prilej, sa le arate si atmosfera de senzatie care se preconizeaza la meci, dar si neajunsurile unui stadion neincapator si demodat. De altfel, actionarii ciinilor au facut in repetate rinduri apel la politicieni pentru a-i ajuta sa isi modernizeze arena.

Cristea afla azi daca joaca

Mircea Rednic a discutat ieri si despre problemele de lot, tehnicianul spunind ca singurul fotbalist a carui prezenta in teren este pusa sub semnul intrebarii este Adrian Cristea: "Ma voi decide in ziua meciului daca va juca sau nu. Este posibil sa nu fie trecut nici pe foaia de joc. Poate ii voi da o sansa lui Ze Kalanga, care are o obligatie fata de el, fata de fani, si fata de colegi".

1.000 de fani portughezi

Casele de la stadionul din Stefan cel Mare erau pustii ieri. Motivul? Toate tichetele puse in vinzare se epuizasera. Asa ca actionarii dinamovisti pot sa stea linistiti. Nu numai la ei in oficiala va fi inghesuiala, ci si pe intreg stadionul. Mai mult, la meci si-au anuntat prezenta si 1.000 de fani ai Benficai, portughezii ajungind ieri la prinz in Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.