Presedintele executiv al "militarilor" a auzit un zvon conform caruia LPF nu va amana meciul de la Bistrita

Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri ca a auzit un zvon potrivit caruia Comitetul Executiv al LPF nu va aproba solicitarea gruparii din Ghencea de amanare a partidei cu Gloria Bistrita, din etapa a 16-a a Diviziei A.

"Capata contur un zvon, conform caruia Comitetul Executiv al LPF va lua in discutie solicitarea noastra de a amana meciul de la Bistrita si o va respinge. Nu Comitetul Executiv are in atributii amanarea unui meci, ci Comitetul de Urgenta al LPF, format din cinci persoane, intre care se afla presedintele, secretarul general si directorul economic al LPF. Deci un punct de vedere uniform al acestora coincide cu punctul de vedere al Comitetului de Urgenta", a spus Stoica.

Oficialul stelist considera ca daca nu se aproba solicitarea Stelei, atunci este un lucru evident ca viitorul fotbalului romanesc este dictat de "anumite interese obscure".

"Daca se vrea ca echipa noastra sa-si pregateasca cum se cuvine returul cu Villareal, solicitarea noastra trebuie aprobata. Daca nu se va aproba amanarea meciului este evident ca anumite interese obscure dicteaza pana la urma viitorul fotbalului nostru. Nu putem juca, duminica, la Bistrita, dupa prima mansa cu Villareal, pentru ca am fi in imposibilitatea de a ne pregati profesionist meciul retur cu spaniolii. Interesul fotbalului romanesc este altul. Chiar avem nevoie de aceasta amanare, nu este un moft. La Bistrita nu este aeroport si s-ar pierde cel putin o zi cu deplasarea", a spus Stoica.

Steaua va juca pe 10 martie, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, cu Villareal, urmand ca pe 13 martie sa evolueze in campionat impotriva Gloriei, iar pe 16 sa dispute returul cu spaniolii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.