Gigi Becali a gasit parghiile necesare pentru lichidarea Asociatiei Fotbal Club Steaua

"Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti" a scapat de plata a 420 miliarde de lei catre bugetul de stat, reprezentand impozite pe salariu, somaj, CAS, dupa ce magistratii au constatat situatia financiara precara si au decis lichidarea acesteia.

Judecatoria Sector 6 a decis in decembrie, anul trecut, lichidarea "Asociatiei Fotbal Club Steaua Bucuresti", dupa ce a instanta a constatat ca aceasta se afla in stare de insolvabilitate. Magistratii au luat aceasta decizie la cererea celor 55 de membri ai Adunarii Generale Extraordinare a AFCSB, care au votat, in 18 august 2006, in unanimitate, dizolvarea. In cadrul Adunarii, care a avut loc in imobilul lui George Becali din strada Aleea Alexandru, presedintele AFCSB Teia Sponte, a explicat participantilor ca starea financiara precara s-ar datora "managementului defectuos din perioada 1998-2002. "Din anul 2003, activitatea propriu-zisa prin vointa membrilor nu se mai defasoara in cadrul AFCSB, ci in cadrul SC FC Steaua Bucuresti", a explicat Sponte situatia actuala a clubului.

Dizolvarea a fost votata de presedintele si vicepresedintele Asociatiei, Teia Sponte si George Becali, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, omul de afaceri Fatih Taher, fostul director sportiv al Stelei, Leonard Strizu, managerul general Mihai Stoica, Mihai Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, dar si alti patru membri ai familiei Becali, precum si de mai multi fosti fobalisti din perioada de aur a Stelei Bucuresti. Unul din membri, luptatorul K1 Catalin Zmarandescu, a propus si s-a acceptat lichidatorul judiciar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.