Giulestenii vor sa cistige meciul cu Timisoara cu orice pret.

Dupa ce filmul evenimentelor in cazul disputarii meciului cu Poli Timisoara a avut un deznodamint nefericit pentru rapidisti, acestia nu au dezarmat moral, dimpotriva, fiind si mai montati pentru victorie. Daca giulestenii, oficiali si jucatori, in frunte cu George Copos si Ganea, si-au exprimat dezamagirea cu privire la decizia Ligii de a programa partida Rapid - Poli la Craiova, ieri, Viorel Moldovan a tras concluzia finala: victorie cu orice pret.

"Sintem foarte motivat i si pregatiti din toate punctele de vedere pentru reluarea campionatului si pentru partida cu Poli, in care sintem favoriti. Decizia Ligii este abuziva, dar nu mai are nici un fel de importanta si nici nu mai conteaza locul unde se joaca, pentru ca oricum noi vom cistiga", a spus Moldovan.

Tehnicianul secund al alb-visiniilor si unul dintre liderii din vestiar, ca si colegii sai de echipa, vede in ultimele incidente o incercare de intimidare a Rapidului. Moldo- but este deja conectat la miza partidei cu Poli, pe care abia asteapta sa-o invinga. "Cu tot respectul pentru Poli si pentru cei care au influentat aceasta decizie crezind ca vor pune presiune pe noi si ne vor demoraliza, tin sa le spun ca aceasta tevatura ne-a motivat si mai tare, asa ca-i asteptam ca piinea calda pe timisoreni", a spus atacantul.

Moldovan are mare incredere in colegul sau din linia de atac, Ionel Ganea, pe care il vede ca marcator in partida cu banatenii: "Ganezul, e obisnuit sa marcheze la Craiova. A dat patru goluri in Banie si sper sa dea si acum macar trei".

IONUT RADA:" Nu ne intereseaza cu cine va tine publicul din Craiova. Pentru mine, intr-un fel e bine, pentru ca ma intorc acasa. Cu Karamian am fost foarte bun prieten si m-am inteles cu el si pe teren, si in afara lui. Ii urez multa bafta acolo unde e, dar numai dupa meciul cu Rapid. Orice si-ar fi dorit domnul Copos, noi tot locul doi l-am fi avut ca obiectiv."

Simpozion sub Grant

Departamentul tehnic al FC Rapid organizeaza azi, de la ora 14:00, in sala "Giulesti", o manifestare la care participa echipele de fotbal amator si cele din cadrul Centrului de copii si juniori ale clubului. In prima parte a evenimentului, arbitrul Alexandru Deaconu va tine o prelegere despre prelucrarea legilor jocului de fotbal, a doua tema a intilnirii fiind dezbaterea problemei rasismului pe stadioane.

Speranta moare ultima

Ionel Ganea da dovada de un curaj nebun, incercind marea cu degetul. El pare a fi singurul om de la Rapid care inca mai spera la cistigarea campionatului in acest sezon: "Daca in primele trei-patru etape Dinamo se impotmoleste la vreun meci, atunci ne putem apropia de ei, iar pina la final orice e posibil, chiar sa terminam noi pe primul loc", a declarat cel mai optimist jucator din lotul feroviarilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.