Fara a mai surprinde pe cineva, meciul Stelei (considerat pe propriul teren) cu UTA a starnit deja un interes urias in randul gazdelor oradene, semn ca partida de duminica (ora 14.00), din etapa a 20-a a Ligii 1, se va disputa cu portile inchise.
"Am ales Oradea deoarece, ca peste tot in tara, Steaua este extrem de iubita in acest oras", a marturisit managerul campioanei, MM Stoica, in vreme ce presedintele clubului bihorean, Alexandru Toth, a completat, spunand ca duelul bucurestenilor de pe "Municipal" a creat o puternica efervescenta in randul microbistilor bihoreni si din localitatile limitrofe.

"Vom organiza cat mai multe puncte de vanzare a biletelor. La ce interes urias exista pentru acest meci, sunt convins ca toate tichetele vor fi epuizate pana sambata", a subliniat Toth, care a adaugat ca biletele pentru partida Steaua - UTA vor fi puse in vanzare joi si au urmatoarele preturi: 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna I si 50 de lei la tribuna 0. "Suporterii bihoreni vor avea ocazia sa vada doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc. Voi avea emotii pentru ambele formatii, care au un loc aparte in sufletul meu. M-am nascut la Arad, am crescut si m-am consacrat la Steaua, iar la UTA il mai am si pe Marius Lacatus", a declarat si Emeric Ienei, unul dintre spectatorii importanti ce, "cu siguranta", va fi prezent la acest meci.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.