Lui Gigi Becali i-a mai trecut supararea dupa umilinta meciului cu Sevilla si promite ca, de acum inainte, se va implica mai mult la echipa pentru a forta calificarea.

Latifundiarul nu isi iarta nici acum faptul ca nu a mai trecut pe la stadion, spunind ca numai un idiot poate lasa lucrurile sa-i scape de sub control. Finantatorul a declarat ca il va pastra pe Olaroiu, dar ca nu-l va mai lasa sa ia decizii singur.

Dupa infringerea cu Sevilla a plecat val-virtej de la stadion: "asta e fotbal, ce jucam noi? E turca!", si se parea ca s-a suparat foarte tare pe Olaroiu si pe jucatori. La doar citeva zile dupa acel esec, Gigi Becali ia toata vina asupra sa si promite ca se va implica mult mai mult la echipa.

"Nu m-a suparat nici un jucator, pentru ce sa ma supere? M-am suparat pe mine, pentru ca sint un idiot, ca stau acasa, in loc sa imi vad averea. Tu dai banii si ii lasi pe altii sa faca ce vor?! Mam luat dupa unii si dupa altii, n-am trecut de patru luni pe la echipa, si uite ce s-a intimplat, iar acum trebuie sa ma implic! Daca nu treci, inseamna ca nu te intereseaza. Ma voi implica si o sa vedeti voi calificare", a tunat latifundiarul.

Referitor la partida retur, Becali ramine optimist, desi recunoaste ca doar o minune divina o mai poate califica pe Steaua: "Sint optimist, deoarece eu cred in minuni, si numai o minune poate sa ne mai califice. Dumnezeu face minunea, cind stapinul pune el mina si se implica cu sufletul. La noi, la aromani, e o vorba care spune ca <>. Asta o sa fac io!".

Hagi la Steaua? Gigi e transant: "Nu ma intrebati de Hagi, de Olaroiu, fiindca alea sint timpenii. Nu are nici o legatura. Olaroiu e un antrenor bun, nu o sa fie dat afara niciodata, ca sa ramina clar, dar ma voi implica mai mult la echipa". Practic, Becali ii da un vot de incredere lui Oli, dar lasa, totusi, o portita deschisa. Promite ca nu-l va da niciodata afara pe tehnician , dar ca nu se va opune daca acesta va dori sa plece.

Or, o posibila implicare in problemele tactice ale Stelei l-ar putea determina pe Olaroiu sa ia decizia despartirii de Ghencea.

Face echipa?

Ce ar inseamna pentru jocul Stelei o implicare a lui Becali in problemele tactice ale echipei lui Cosmin Olaroiu? In primul rind, este cunoscut faptul ca patronul din Ghencea apreciaza foarte mult fotbalul-spectacol, cu multe goluri si fotbalisti tehnici, capabili sa-si elimine adversarii prin dribling. Cine ar avea de cistigat din decizia sa de a se implica la echipa? In primul rind, Vasilica Cristocea, unul dintre preferatii patronului, un fotbalist tehnic si agil, care stie sa dribleze, sau Marius Croitoru, un jucator de profil apropiat, pe care s-a si platit o suma insemnata de bani.

Apoi, mai ofensiv inseamna un atacant in plus, din acest punct de vedere, in avantaj iesind Vali Badea si Victoras Iacob. Nu in ultimul rind, brazilianul Andrey, care are unul dintre cele mai mari contracte la Steaua, aproximativ 200.000 de euro, si pentru care s-a achitat o suma de transfer deloc de neglijat, ar putea profita de erorile lui Cernea, din partida tur, si ar putea primi o sansa de la "antrenorul" Becali.

GIGI BECALI: "Ma voi implica si o sa vedeti voi calificare Detinatoare, nedetinatoare de Cupa UEFA, o sa vedeti voi detinatoarea joi, daca o sa mai fie ce a fost in Ghencea Nu stiu de nici un egal, neegal cu Aversa, eu vreau 3-1 in Spania! O sa ma implic la echipa asa cum stiu eu. O sa vedeti, acum, la Sevilla, daca stiu eu fotbal. Sa vedem cit ma pricep eu."

Merge la Sevilla

Dupa ce, la suparare, anuntase ca nu va mai insoti echipa la Sevilla pentru partida retur, seful din Ghencea s-a razgindit. "Bineinteles ca merg la Sevilla. N-am trecut de mult pe la club si a venit vremea sa ma implic. Toti cei care lucreaza acolo sint prieteni cu mine, sint angajatii mei, tin la ei, nu ii dau niciodata afara, dar asta nu inseamna ca las totul in grija lor". Delegatia Stelei va pleca in aceasta dimineata, la ora 9:00, in Spania, si se va intoarce vineri, direct la Oradea.

"Copos e manipulator"

Chestionat in legatura cu amenintarile patronului Rapidului, George Copos, ca nu va lasa echipa sa joace la Craiova meciul cu Poli Timisoara, stelistul a raspuns transant: "Copos e un comunist, asa a fost si asa va ramine. El face numai manipulari, ce incredere sa ai in el? Una spune, alta face".

Nu se teme de jocuri de culise

Dupa ce oficialii rapidisti au atras atentia ca in retur se va recurge la jocuri de culise, prin care candidatele directe la locul secund si-ar crea un avantaj in detrimentul Rapidului, Gigi Becali spune ca nu stie nimic de asa ceva si ca nu se teme de astfel de strategii. "Nu stiu eu nimic despre asta. Conteaza foarte mult semnalul conducatorului in orice domeniu, iar Mircea Sandu a inceput sa dea semnale de curatare in fotbal".

Ironiile lui Marian Iancu

Jocurile prestate de Dinamo si de Steaua saptamina trecuta in Cupa UEFA, i-au lasat un gust amar presedintelui lui Poli, Marian Iancu: "Dinamo m-a surprins neplacut, pentru ca am vazut o formatie chiar mai slaba decit in turul campionatului. Steaua a dovedit inca o data ca e o echipa neputincioasa si incapabila sa faca fata unui meci disputat impotriva unor adversari foarte puternici".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.