Selectionerul Letoniei i-a spus ca nu il va mai chema la nationala daca nu apara la Dinamo.
Pentru Dennis Romanovs, transferul in Stefan cel Mare trebuia sa fie un pas inainte. Numai ca, in cazul portarului in virsta de 28 de ani, proverbul care spune ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg se potriveste perfect. Transferul lui Bogdan Lobont l-a lasat in umbra pe leton, iar acest lucru incepe sa aiba si alte conotatii pentru cariera fotbalistului. Dupa meciul cu Benfica, goalkeeper-ul a fost sunat de selectionerul nationalei Letoniei.

Tehnicianul a vrut sa stie de ce Romanovs nu a jucat in partida de pe Da Luz, insa i-a lasat si un mesaj care l-a pus pe ginduri pe leton. Antrenorul i-a transmis ca, in cazul in care nu va apara la Dinamo, va fi nevoit sa nu il mai cheme la nationala, lucru care nu i-a cazut foarte bine portarului. Acesta a debutat in prima echipa a Letoniei in 2004, si are doar doua selectii pina in acest moment.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.