Evgeny Plushenko si violonistul Edvin Marton au dezvaluit citeva surprize din spectacolul de duminica, 25 februarie, de pe patinoarul Flamaropol din Capitala. Cei doi anunta o reprezentatie senzationala care se vrea a fi o premiera pentru publicul din Romania si din intreaga lume.

Pentru prima data, celebrul artist va face pasi pe gheata alaturi de campionul rus, pe o tema de exceptie, Paganini 5.

Prima reprezentatie din Romania a celebrului show "Kings on Ice" aduce in fata publicului elementele cu care Evgeny Plushenko a cistigat de trei ori titlul mondial, precum si medalia olimpica in 2006, dar, de data aceasta, campionul va evolua, in premiera, pe aria Paganini 5.

Alaturi de el, Evdin Marton, cistigatorul premiului Emmy de anul trecut, va executa, tot pentru prima data, citiva pasi alaturi de Tarul Plushenko, fara a-si intrerupe acordurile celebrului sau Stradivarius, in valoare de patru milioane de dolari. Cei doi au repetat zile intregi coregrafia, pentru ca primul show in fata romanilor sa fie de neuitat.

De altfel, artistul maghiar a marturisit ca are ceva probleme cu pasii pe care ii va face pe gheata. "Odata ce voi porni sa fac acesti pasi, nu stiu cum ma voi opri, asta e marea mea problema. Dar stati linistiti, nu voi pune in primejdie vioara, tot timpul am un plan B in caz de urgenta", explica Marton, care a mai povestit ca dragostea pentru vioara a inceput de la o virsta frageda, cind, initial, a vrut sa impresioneze o fata.

Sfatuit de parintii sai, tinarul a luat lectii de vioara, iar, o data scopul atins, nu a conceput viata fara acordurile instrumentului care i-a adus primii fiori in suflet.

La rindul sau, campionul rus a recunoscut faptul ca nu s-a imaginat vreodata facind altceva decit patinaj artistic, chemarea fiind prea puternica, iar pasiunea, fara limite.

Plushenko lucreaza la elemente inedite pe gheata, desi a declarat ca nu stie daca va mai continua activitatea de performanta. "Nu m-am hotarit inca ce voi face! Deocamdata, sint in turneu cu Edvin". "astia sintem noi!", a conchis medaliatul olimpic, concluzie aprobata tacit de Marton, cel care desavirseste arta pe gheata a rusului, asa cum acesta da culoare acordurilor artistului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.