Cosmin Contra este din nou foarte aproape de Poli. Oficialii banateni spera sa il convinga pe "Gurita" sa semneze luni, in cazul in care acesta nu va fi titular duminica, in etapa din Primera Divizion.
Contra a evoluat ultima oara pentru Poli Timisoara in urma cu doi ani

Practic, ultima sansa a lui Contra de a continua cu Getafe este maine. Meciul cu Bilbao se anunta a fi ultimul din acest sezon al lui "Gurita" la gruparea din Spania, daca acesta nu va fi folosit. "Voi avea o discutie cu Schuster, iar daca nu vom cadea de acord asupra postului meu de titular, vin sa prind ultimele zile de transferuri din Romania", a declarat fostul jucator al lui AC Milan si Atletico. Contra a intrat in dizgratia antrenorului sau de la Getafe, Schuster, dupa ce a onorat cu prezenta nationala, in meciul cu Moldova, partida in care a fost huiduit de spectatori cat pentru toata cariera. Surse autorizate pretind ca Emil Rosianu, presedintele lui Poli, a vorbit zilnic cu Cosmin la telefon, despre o revenire a acestuia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.