Conflictul dintre Ze Kalanga si conducerea lui Dinamo risca sa se agraveze. Nemultumit ca a fost schimbat foarte repede la Lisabona, in meciul cu Benfica (0-1), internationalul angolez nu s-a prezentat la antrenamentul cainilor de astazi.

Ze Kalanga s-a declarat umilit de ceea ce i s-a intimplat pe Da Luz si nu stie daca mai vrea sa continue cu Dinamo. "Sunt nevinovat. Nu am gresit cu nimic, nu stiu de ce am fost schimbat. Antrenorul nu mi-a dat nicio explicatie", a afirmat angolezul.

"Toata Angola s-a uitat la acest meci. Oamenii asteptau sa-l vada si, cind colo, uitati-va ce a iesit. Dati-va seama cum se simte el in aceste momente. Nu comentez alegerile antrenorului, poate a fost o schimbare de tactica, insa, pentru el a fost un cosmar. Daca nu il mai vor, sa spuna si sa-l lase sa plece", a declarat Cornel Teodorescu, agentul lui Ze Kalanga, pentru Sport Total.

"Nu cred ca se va prezenta la antrenament. Deocamdata, nimic nu este sigur. Probabil la Dinamo sint alte interese la mijloc si atunci ar trebui lasat sa plece", spunea ieri Teodorescu.