Giulestenii au incheiat la egalitate partida cu Levski Sofia, in ultimul amical dinaintea inceperii campionatului.

Principala arma a lui Razvan Lucescu in acest retur pare sa fie compartimentul ofensiv, care functioneaza din ce in ce mai bine, Ionel Ganea acomodindu-se cu jocul feroviarilor. Cei sase atacanti din lot au reusit sa inscrie in meciurile de pregatire din aceasta iarna.

Rapidul a remizat aseara, 1-1, gol Ganea, intr-un amical disputat in Cipru, in fata celei mai puternice formatii a momentului din Bulgaria, Levski Sofia. Astfel, giulestenii au incheiat un ciclu de opt partide amicale disputate in Insulele Canare, RomOdata cu plecarea lui Karamian la Timisoara, flancul sting a ramas in grija lui Ionut Stancu si a lui Danut Perja, primul fiind favorit pentru un loc de titular. Ganea va avea, mai mult ca sigur, un loc in primul 11 al formatiei alb-visinii, putind evolua atit ca atacant dreapta, cit si ca virf impins. Ganezul se pare ca s-a acomodat in echipa din Grant, reusind sa marcheze in ultimele doua amicale, avind trei goluri in total.

Mai mult, concurenta acerba intre cei sase atacanti pe cele trei posturi de titular i-a determinat pe toti acestia sa puncteze: Zicu, 4, Mazilu, 3, Ganea, 3, Griffiths, 2, iar Moldovan si Buga, cite un gol.

Cu exceptia rezultatului de 7-0 impotriva celor de la CSM Rimnicu-Vilcea, cind au mai marcat si Maldarasanu, Badoi si Maftei, in restul meciurilor au punctat doar virfurile. Emil Dica pare a fi asul din mineca lui Razvan, deoarece, din postura de rezerva, poate inlocui orice jucator de la mijlocul terenului. Un alt fotbalist de la care se asteapta mai mult este Ianis Zicu, care, desi este golgeterul echipei in pregatiri, ramine, in continuare, omul ratarilor monumentale.

Urmaresc trei jucatori

Grigore Sichitiu nu se da batut si incearca sa mai aduca un jucator la Rapid. Acesta a recunoscut ca, in acest moment, are trei fotbalisti straini pe care ii urmareste, dar achizitionarea lor depinde si de Razvan Lucescu. "Noi nu am renuntat nici un moment la ideea de a aduce un inlocuitor pentru Karamian. Acum avem in vedere trei mijlocasi stinga, dar demararea tratativelor pentru aducerea unuia dintre ei depinde de Razvan. Dupa ce se intoarce din Cipru, ii vom prezenta datele pe care le avem despre ei si el va decide daca vom incepe tratativele", a declarat Sichitiu.

Ionescu se apara

Razboiul dintre Rapid si LPF, stirnit de programarea meciului cu Poli Timisoara la Craiova, in loc de Brasov, asa cum isi doreau giules- tenii, continua cu un nou episod. Dupa ce clubul alb-visiniu a dat publicitat ii un comunicat in care il acuza de minciuna pe directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu, acesta a tinut sa-si demonstreze nevinovatia.

Rapidul l-a acuzat pe Ionescu ca ar fi folosit solicitarea Kanal D de a programa meciul in nocturna drept un pretext pentru a face jocurile timisorenilor, si ca aceasta solicitare nu ar fi existat, de fapt, niciodata. Astfel, oficialul LPF a tinut sa demonteze aceste acuzatii, si a facut publica o copie a faxului primit de la Kanal D, in care acestia cereau programarea partidei in nocturna.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.