Desi sint afectati de infringere, jucatorii Stelei nu si-au pierdut definitiv sperantele de calificare. Cosmin Olaroiu a recunoscut inferioritatea elevilor sai, spunind ca echipa a facut cel mai slab meci din acest an.

Tristetea si dezamagirea au plutit aseara in Ghencea, dupa fluierul de final al centralului Florian Meyer, de la ultimul suporter, pina la patronul Gigi Becali. Daca finantatorul Stelei a plecat extrem de suparat de la stadion, jucatorii nu si-au pierdut definitiv sperant ele in privinta calificarii. Desi erau vizibil afectati de rezultatul obtinut, baietii lui Olaroiu au spus ca se simt datori sa incerce imposibilul in returul de la Sevilla.

"E pacat ca am pierdut in fata acestor suporteri minunati. S-a vazut pe teren ca nu degeaba ei sint detinatorii trofeului, iar la noi s-a simtit absenta lui Dica, pentru ca este un mare jucator. Este foarte greu sa invingem in Spania, dar n-avem incotro si mergem sa-i batem la ei acasa. Oricum, n-a murit nimeni ca sa fie lacrimi in vestiar. Trebuie sa ridicam capul si sa ne gindim la retur", a declarat, la final, Sorin Ghionea.

De aceeasi parere a fost si colegul sau din defensiva, Dorin Goian, care a vazut anularea golului marcat de Ovidiu Petre drept punctul de cotitura al partidei: "Primul gol ne-a demoralizat. Daca nu ni se anula golul lui Ovidiu si intram noi la pauza cu 1-0, sigur alta era soarta meciului. S-a simtit si faptul ca spaniolii sint in plin campionat si ca noi sintem la prima partida oficiala pe anul acesta. Trebuie sa mergem in Spania si sa ne jucam sansele".

Daca jucatorii au acuzat ghinionul si lipsa partidelor oficiale, Cosmin Olaroiu a fost drastic cu propria echipa: "Nu ne-a iesit ceea ce ne-am propus si am platit pentru greselile comise. Am intilnit o formatie foarte buna, echilibrata, matura, care si-a demonstrat din plin valoarea. E foarte greu sa mai intoarcem soarta calificarii, dar nu imposibil. Multe lucruri m-au nemultumit si, punind la socoteala si amicalele, pot spune ca acesta a fost cel mai slab meci al inceputului de an".

COSMIN OLAROIU (antrenor Steaua):" Jucatorul de care am fost satisfacut a fost Bostina. Cernea a gresit la primul gol, dar nu trebuie sa fim radicali in aprecieri. Chiar daca am avea nevoie de jucatori, oricum nu i-am mai putea folosi in Cupa UEFA."

JUANDE RAMOS (antrenor Sevilla):" N-am cistigat usor, si Steaua ne-a facut sa muncim mult pentru victorie. Stiam ca sint puternici in jocul aerian si am incercat sa-i tinem departe de poarta noastra."

VALI BADEA:" Sintem foarte dezamagiti. N-am jucat rau, dar am avut ghinion. A ramas meciul din deplasare, unde trebuie neaparat sa ne descurcam mai bine."

VICTORAS IACOB:" Ne-a lipsit prospetimea. Trebuie ca in retur sa evoluam cu mai multa dorinta, pentru ca este greu, dar nu imposibil, sa mai obtinem calificarea. Am luat doua goluri stupide."

"Asta-i fotbal, ce-am jucat?"
Patronul din Ghencea s-a aratat profund dezamagit de evolutia stelistilor, plecind de la stadion cu cinci minute inainte de incheierea partidei. Gigi Becali s-a intrebat retoric: "Asta e fotbal ce-am jucat noi azi? Nu mai vreau sa aud de fotbal! Nu jucam nimic, nu construim nimic, arbitrii nu au nici o vina". Gigi a fost urmat la scurt timp de Gheorghe Hagi.

Nervi multi pe banca si in tribune

Staff-ul Stelei a avut numeroase iesiri nervoase pe durata primei reprize, atit Mihai Stoica, cit si Cosmin Olaroiu protestind la majoritatea deciziilor luate de brigada de arbitri. Cei doi au fost cu greu potoliti de arbitrul de rezerva, iar Florian Meyer l-a atentionat pe tehnicianul ros- albastrilor ca il va trimite in tribuna. Nervozitatea de pe banca s-a transmis si in tribune, iar la decizia dubioasa a unuia dintre asistenti au inceput sa zboare mai multe brichete in directia acestuia. Imediat, managerul general Mihai Stoica i-a transmis crainicului sa faca apel la cei din galerie sa nu mai arunce cu obiecte, pentru a nu provoca o suspendare din partea UEFA.

Goian era sa fie suspendat

In minutul 76, la faza penalty-ului transformat de Kanoute, tehnicianul oaspetilor i-a dat indicatii precise capitanului Ocio, sa insiste pe linga arbitrul Meyer, pentru ca acesta sa-i acorde cartonasul galben fundasului stelist. In cazul unei penalizari, aparatorul ar fi urmat sa lipseasca si el la partida retur de la Sevilla, alaturi de Ghionea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.