Desi a fost unul dintre gafeurii Ligii I, Carlos a sarit la gatul lui Lobont. Acesta, impreuna cu coechipierii sai, s-a plimbat prin portul din Lisabona

Carlos s-a gandit sa-i ajute pe cei de la Benfica in duelul contra romanilor si a scos in evidenta in special defectele alb-rosiilor. Carlos a dezvaluit ca pionul slab al "cainilor" e nimeni altul decat, culmea, portarul Bogdan Lobont. "Este un jucator de statura mica. In singurul meci in care l-am vazut, el a fost vinovat la ambele goluri", a marturisit fostul jucator al echipei din Ghencea. Totusi, Carlos a tinut sa-i avertizeze pe compatriotii sai: "Daca Benfica vrea sa se califice, trebuie sa rezolve acest lucru pe stadionul Da Luz. Stadionul echipei Dinamo este foarte mic si suporterii sustin formatia si creeaza o mare presiune".

Ieri dimineata, dinamovistii au evadat pentru o ora din stabilimentul in care sunt cantonati. Se vedea insa incordarea pe chipurile fotbalistilor, inaintea marelui meci. Au fost dusi la docuri, pe malul fluviului Tejo. Impresia de Coasta de Azur este izbitoare. Multe ambarcatiuni mici si luxoase, trase la mal, in apropierea unor cafenele. Totul sub un pod de vreo cativa kilometri, care traverseaza estuarul. Claudiu Niculescu si compania s-au plimbat putin, au facut cateva poze si au dat autografe.
Portul este un loc obisnuit de plimbare pentru echipele care vin la Lisabona, cu ocazia unui meci de cupa europeana. Patronul unei cafenele se pregateste din timp pentru partidele mari, asa cum este considerata cea dintre Benfica si Dinamo. "Cainii" au fost asteptati la intrare de o pancarta, pe care era desenata sigla gruparii din soseaua Stefan cel Mare. "Opera" a echivalat cu o noapte de munca si a fost desenata de una dintre chelnerite (foto medalion).