Mijlocasul formatiei Real Madrid si fostul capitan al nationalei Angliei, David Beckham, a acceptat invitatia de a evolua in selectionata Europei, intr-un meci demonstrativ care va marca o jumatate de secol de participari in cupele europene ale lui Manchester United. "Diavolii rosii" vor evolua impotriva starurilor europene, din care mai fac parte inca doi jucatori englezi, Jamie Carragher si Steven Gerrard, ambii de la Liverpool. Partida, care va avea ca scop si strangerea de fonduri caritabile va avea loc pe stadionul Old Trafford, in data de 13 martie.

Beckham va reveni astfel pe stadionul echipei la care a crescut si s-a lansat in fotbalul mare, fiind primul jucator care a acceptat invitatia organizatorilor. "Va fi ceva extraordinar sa joc din nou pe Old Trafford. Nici nu mai am rabdare pana la inceperea meciului", a declarat starul englez, plin de entuziasm.

Beckham va evolua in aceeasi formatie cu doi fosti colegi de la echipa nationala a Angliei, Carragher si Gerrard, iar ca antrenor il va avea pe tehnicianul care a pregatit-o pe campioana Mondiala de la turneul final din Germania, desfasurat anul trecut, Marcello Lippi.

David Beckham a devenit un simbol pentru fanii lui Manchester United, iar in anul 2003 a fost transferat la Real Madrid.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.