Meciul pierdut de catre Romania in fata Frantei, scor 1-4, in primul tur al Grupei Mondiale, a nascut polemici aprinse. Alexe Bardan, vicepresedinte in cadrul FRT, i-a acuzat, in numarul de ieri al ziarului nostru, intr-un interviu incendiar, pe Pavel si pe Hanescu ca au instaurat dictatura la lot, astfel ca tinerii nu pot sa se afirme.

Ilie Nastase a fost de acord ieri sa traga niste concluzii in urma partidei cu Franta, dar a tinut sa-i raspunda si "vicelui" Bardan. "Nu ne asteptam la cine stie ce de la aceasta intalnire, dar ne-am prezentat onorabil. Chiar si francezii s-au aratat surprinsi de replica pe care le-am dat-o. In ceea ce-l priveste pe Pavel, s-a vazut ca a fost obosit. In plus, nu a inceput bine nici anul 2007. De la Hanescu nu aveam niciun fel de pretentii, pentru ca venea dupa o accidentare indelungata", a precizat presedintele FRT.

Totodata, el care a dorit sa clarifice si problema selectiei, mai ales ca Alexe Bardan declarase ca Pavel si Hanescu fac legea la lot, asa cum Ilie Nastase si Ion Tiriac o faceau pe vremuri. "Nu inteleg aceste declaratii. I-am tinut eu pe jucatori sa nu ne bata? Ce, le-am dat cu sticla in cap? Si atunci, si acum selectia se face dupa clasamentul ATP. La noi nu merg pilele. Hanescu a fost ales pentru ca avea clasament mai bun decat altii.