"Nu am nimic cu Copos, desi el imi cere demisia. Ma bucura asta, el e invatat cu demisiile la club, seara ii da afara, dimineata ii angajeaza la loc.

Daca as fi fost cofetar la el, ma dadea afara cand vroia, dar nu sunt. Copos nu stie decat sa invarta covrigul, il cunosc de pe timpuri, eu lucram la biroul de turism pentru tineret si el era copil de mingi la UTC", a spus oficialul LPF.

Ionescu, poreclit "Zimbrul", a declarat ca, pentru a face adresa la UEFA, Rapid trebuie sa trimita intreg dosarul, nu doar o adresa: "E dreptul lor sa faca memoriu la Comitetul Executiv, foarte bine, sa vada cat de bine cunosc sau nu regulamentele".

"E treaba Rapidului ce face, noi am hotarat ca meciul sa se dispute la Craiova. Rapid mai are si alte cai de atac, pe mine nu ma mai intereseaza. Decizia nu e in favoarea vreunei echipe, am luat masura cea mai buna din punct de vedere regulamentar. Cea mai buna solutie era ca gruparile sa se inteleaga intre ele, mai au timp. Dragomir mi-a zis sa aleg ce teren vreau, am facut si o harta cu distantele respective, alta solutie nu e. Daca nu se prezinta, Rapid va pierde meciul cu 3-0", a spus Ionescu.