Managerul Stelei a declarat ieri, la prezentarea transferurilor, ca nu este interesat de punctele Romaniei in clasamentul coeficientilor UEFA

Steaua a inceput saptamina UEFA cu prezentarea celor doua achizitii, portarul Andrey Nazario si mijlocasul Marius Croitoru, managerul Mihai Stoica anuntind in plus ca si Cornel Cernea si-a prelungit contractul cu gruparea din Ghencea. "Ambele sint transferuri cu iz de telenovela, regizata si jucata in suprafata carpato-danubiano-pontica, dar si la distanta. Certificatul international de transfer al lui Andrey a sosit saptamina trecuta si este stelist cu acte in regula", a spus Stoica.

Andrey, nr. 1

Portarul Andrey va purta tricoul cu numarul 1, iar mijlocasul Marius Croitoru numarul 26. Ambii jucatori sint inclusi pe lista UEFA si pot evolua joi (ora 20.30, PRO TV) cu FC Sevilla, insa doar vasluianul, din cauza accidentarii lui Dica, are sanse reale de a fi titular.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.