Tehnicianul Fabio Capello nu a rezistat, se pare, puternicii presiuni venite din partea propriilor elevi, italianul titularizandu-l pe renegatul David Beckham in partida de sambata seara contra codasei Real Sociedad.

Aceasta mutare s-a dovedit a fi salutara, deoarece fostul capitan al nationalei Angliei a marcat un gol superb, din lovitura libera, in minutul 37, intr-un moment in care madrilenii nu aveau o prestatie satisfacatoare, iar orice alt rezultat in afara victoriei ar fi putut fi sinonim cu demiterea lui Capello. Olandezul Ruud van Nistelrooy a adus linistea pe banca tehnica a "galacticilor" in minutul 48 cu o reusita cu capul, tehnicianul italian castigand inca o saptamana in care poate incerca resuscitarea unei echipe ce nu a mai convins de foarte multa vreme.

La finalul intalnirii, aproape toate intrebarile jurnalistilor pentru Fabio Capello au fost legate de prestatia incantatoare a lui David Bekham, iar italianul s-a dovedit a fi generos cu raspunsurile, fostul antrenor al lui AC Milan laudandu-si intreaga echipa, o mentiune speciala fiind facuta la adresa fostului capitan al reprezentativei Albionului: "in aceste ultime trei saptamani s-a antrenat foarte bine, iar eu am fost incantat de prestatia sa. Acesta este un lucru exceptional atat pentru el, cat si pentru echipa". De asemenea, Capello a lasat sa se inteleaga faptul ca englezul si-ar putea pastra locul in prima echipa, in cazul in care evolutiile sale bune vor continua.

"Imi place sa vorbesc doar despre viitor, nu despre trecut. Beckham este un om inteligent, ale carui merite si talent nu pot fi ignorate." (Fabio Capello)


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.