Cotidianul madrilen AS, ziarul de casa al gruparii de pe Santiago Bernabeu, lanseaza bomba: AC Milan este dispusa sa-i dea drumul din aceasta vara lui Kaka.

"AC Milan este dispusa sa negocieze cu Real Madrid transferul lui Kaka la finalul sezonului. Asa i-a transmis vicepresedintele Milanului, Adriano Galliani, lui Pedrag Mijatovici (n.r. - director sportiv la Real), la finalul lunii ianuarie, cu ocazia transferului lui Ronaldo la milanezi.

AS a putut afla ca Adriano Galliani a solicitat ca moneda de schimb pentru Kaka transferurile lui Cannavaro, Robinho si Diarra, plus o suma de bani inca nestabilita, iar daca aceste conditii vor fi indeplinite, clubul rossonero se va aseza la negocieri", scrie sursa citata.

Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan, a declarat de curind ca vrea o tripleta braziliana Kaka-Ronaldo-Ronaldinho care sa repete succesul tripletei Rijkaard-Gullit-Van Basten, rossonerii fiind in poleposition pentru achizitionarea vedetei de la Barcelona. Problema o reprezinta faptul ca Ronaldinho si Kaka joaca pe acelasi post, iar pentru Berlusconi, Ronaldinho reprezinta prioritatea. Astfel ca tripleta visata de patronul lui Milan ar putea fi Ronaldo-Ronaldinho-Robinho.

Real ar fi dispusa sa renunte la Cannavaro si Robinho, insa albii cred ca Diarra este un jucator care trebuie pastrat.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.