Oli nu e inca hotarit asupra atacantului de careu pe care il va folosi in meciul tur cu Sevilla

Steaua nu s-a mai antrenat ieri pe Ghencea, ci pe arena Lia Manoliu. Motivul se pare ca a fost teama ca mai multi jurnalisti ar ramine sa urmareasca sedinta tehnica, imediat ce se termina conferinta de presa. Avind in vedere ca azi Steaua are meciul amical cu CSM Rimnicu Vilcea, sedinta tehnica a fost mai mult una pentru ca fotbalistii sa transpire. Dupa obisnuitele ture de teren si miscari de incalzire, ros-albas trii au trecut la pase in doi, condimentate cu jocul de posesie cinci contra doi.

Apoi s-a trecut la un meci-scoala, Oli impartind jucatorii in doua echipe echilibrate, in care fundasii titulari s-au intilnit cu atacantii pe care s-ar putea baza la ora partidei din Cupa UEFA. Astfel, Cernea, Stancu, Goian, Ghionea si P. Marin au trebuit sa anihileze tridentul ofensiv format din Nicolita, Thereau si Cristocea.

Aceasta se pare ca va fi linia de atac a Stelei cu Sevilla, Iacob, cel care are un program special de antrenament, nefiind pus la punct cu pregatirea fizica, astfel ca Oli nu va risca din primul minut cu ex-galateanul. Un alt amanunt interesant este acela ca ambele echipe au jucat in sisteme diferite. Daca trupa "fundasilor titulari" a jucat un 4-4-2, cu o linie de mijloc formata din Croitoru, Ovidiu Petre, Radoi si Bostina, in atac fiind Iacob si Badea, echipa "atacantilor titulari" a avut doar trei oameni la mijlocul terenului, Paraschiv, Lovin si Ochirosii.

FC Sevilla joaca intr-un sistem 4-4-2, lucru care arata ca Oli a vrut sa vada cum s-ar descurca atacantii sai in fata unei asemenea asezari in teren. De asemenea, Olaroiu a pus accentul pe circulatia balonului.

Gigi, urmas de imparat
Gigi Becali a declarat, pentru TV Sport, ca si-a descoperit originea nobiliara dupa ce istoricii au cercetat in amanuntime citeva documente de familie. Latifundiarul din Pipera a marturisit ca stie de mai multe luni ca este urmasul cu acte in regula al unui imparat. Patronul Stelei nu a declinat numele acestuia, lasind sa se inteleaga, insa, ca ar fi vorba de un nume important in istoria lumii.

"Stadionul va fi plin"
Amicalul Stelei cu CSM Rimnicu Vilcea de azi a creat o emulatie deosebita in rindurile microbistilor de acolo. Mai bine de 5.000 de bilete au fost deja vindute ieri, urmind ca astazi sa fie date si cele 4.000 ramase. "Sint sigur ca la ora meciului (n.r. - 14:00) mai mult de noua mii de oameni vor fi in tribuna. Sincer, nici nu ma intereseaza scorul", a declarat antrenorul formatiei din Rimnicu Vilcea, Costel Pana.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.