Ladislau Bölöni, antrenorul echipei franceze Stade Rennais, a declarat ca il admira mult pe Andrei Cristea, atacantul care a marcat o "dubla" pentru Steaua in meciul cu Valencia, dar ca nu ar plati mai mult de 200.000 de euro pentru a-l avea la echipa. "Imi place mult, e tanar e talentat, dar nu as plati mai mult de 200.000 de euro pentru el", a declarat Loti pentru postul public de televiziune. Bölöni a explicat de ce ar plati atat de putin: "Am fost in Brazilia si cu un milion de dolari am luat un campion mondial de tineret. Sa fim realisti, acestea sunt preturile in fotbalul actual pentru jucatorii tineri, care vin in Occident".

Fostul selectioner a comentat astfel preturile de zeci de milioane de euro pe care Gigi Becali le-a stabilit jucatorilor Stelei dupa extraordinara performanta de a elimina Valencia din saisprezecimile Cupei UEFA. Patronul Stelei s-a enervat cand a auzit declaratiile lui Bölöni. "Sa-si vada de treaba lui acolo in Franta si sa-mi lase jucatorii in pace", a spus Becali, care pretinde ca a refuzat o oferta pentru Cristea de trei milioane de euro, venita din Germania. Alaltaieri, Walter Zenga sustinea la randul sau ca Steaua nu va primi niciodata 10 milioane de euro pentru Radoi, intrucat pe acesti bani se cumpara un jucator consacrat in campionatele puternice, si nu unul valoros, dar care nu a mai evoluat niciodata la o echipa de top.

Pedrazzini a spionat pe Villarreal

In plin razboi al preturilor jucatorilor, Steaua pregateste partida de pe 10 martie cu Villarreal, din optimile Cupei UEFA. Massimo Pedrazzini, antrenorul secund al ros-albastrilor, care a asistat la meciul Real Zaragoza-Villarreal, scor 1-0, din etapa a 25-a a campionatului, a declarat ieri pentru Mediafax ca echipa sa trebuie sa joace la fel ca in partida cu Valencia pentru a merge mai departe in Cupa UEFA.

"Nu se poate face o comparatie intre Villarreal si Valencia, nu este normala o asemenea paralela. Villarreal a eliminat pe Dinamo Kiev, chiar daca a pierdut ultimul meci de campionat. Trebuie sa fim foarte atenti, trebuie sa jucam cu rautate si sa nu gresim nimic. Chiar vorbeam cu Walter ca este foarte important sa repetam meciul cu Valencia, sa evoluam cu rautate, cu ambitie, sa punem inima si suflet", a spus Pedrazzini. Massimo Pedrazzini a afirmat ca echipa spaniola dispune de multi jucatori care pot decide un meci. "Au multi jucatori periculosi: Sorin, Jose Mari... Villarreal are destui fotbalisti care pot pune probleme, jucatori cu experienta care pot da gol oricand", a comentat secundul lui Zenga.

"Villarreal este echipa buna, cu multe calitati, sta foarte bine din punctul de vedere al organizarii jocului. I-am vazut la lucru pe Riquelme si Forlan, care nu vor evolua contra noastra, insa Villarreal are jucatori capabili sa-i inlocuiasca, desi poate nu la fel de buni. Cu Zaragoza le-au lipsit Figueroa si Cazorla, care au dat gol cu Dinamo Kiev in 16-imile Cupei UEFA", a spus antrenorul italian. Steaua va intalni pe Villarreal in optimile Cupei UEFA, prima mansa fiind programata pe 10 martie la Bucuresti, iar returul pe 16 martie in Spania.