Sarapova a scos la licitatie costumul cu care a jucat la Australian Open.

La fel ca anul trecut, dupa ce a cistigat ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, US Open, Maria Sarapova (dreapta) a decis sa scoata la licitatie unul dintre echipamentele cu care a ajuns, acum doua saptamini, sa dispute finala de la Australian Open. Este vorba despre costumul de negru-alb-galben, cu o orhidee stilizata pe fusta, marca Nike si pe care rusoaica si-a lasat autograful.

Prima jucatoare a lumii a dezvaluit semnificatia combinatiilor de pe compleu pe site-ul sau personal: dualismul personalitatii sale, in care se rega sesc atit frumustea naturala, inocenta tineretii, cit si competitivitatea. Si in acest caz, suma de bani pe care o va plati cumparatorul va fi virata in contul "Fundatiei Maria Sarapova", care se ocupa de copiii abandonati din lumea intreaga. Pentru a participa la licitatie, este de ajuns sa accesati site-ul campioanei.

Actiunea a fost lansata oficial luni, 5 februarie si se va incheia pe 19 februarie. Pretul de plecare a fost de 75 de dolari, insa, in citeva ore de la prima initiere, suma a ajuns la 4.000 de dolari. In urma licitatiei de dupa US Open, costumul Mariei s-a vindut pentru 21.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.