Boxerul roman Lucian Bute, campionul nord-american la categoria semigrea, va boxa pe 23 aprilie in orasul Galati, intr-o gala organizata de clubul canadian InterBox, a confirmat antrenorul Stephane Larouche pentru site-ul canadian fightnews.

Lucian Bute, cu un palmares de 10 victorii prin KO din 10 meciuri, va sustine pana atunci un meci de 12 reprize intr-o gala programata vineri, 18 martie, la Montreal, in care vor lupta alti doi romani: Adrian Diaconu si Jo Jo Dan (Ion Ionut). Cei doi romani ar putea aparea si in gala de la Galati organizata de InterBox si de municipalitatea galateana. Bute este originar din comuna galateana Pechea si s-a consacrat ca pugilist in orasul Galati.

Dupa un meci castigat pe 19 februarie, prin KO, in fata americanului Carl Handy, Lucian Bute a castigat primul sau titlu din cariera profesionista, cel de campion nord-american (NABF), dupa un meci urmarit de circa 2 milioane de romani in direct la televiziune.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.