Aflat la clinica Isokinetic din Bologna, Mihaita Nesu trage tare pentru a reveni la o forma care sa-i permita sa-si poata ajuta colegii in dubla cu Sevilla. Genunchiul piciorului drept e bine, Bichonul facind deja antrenamente la o intensitate aproape de cea maxima. El va sosi simbata in tara. Fundasul stinga va putea fi folosit de Olaroiu abia in al doilea meci cu spaniolii.

Sport Total: Salut! Prima intrebare e, bineinteles, legata de partida cu Sevilla. Sint sanse sa fii apt la meciul retur?

Mihaita Nesu: Da, cred ca da. Simbata vin in tara si-mi reiau pregatirile. In prima saptamina voi avea un program separat, iar apoi reintru alaturi de baieti. Asa ca voi fi apt din toate punctele de vedere la returul cu Sevilla. Totul depinde de Oli insa.

Deci, nu vei rata intilnirea cu Daniel Alves. Stiu ca-ti doreai mult sa dai piept cu el.

Da. Daca o sa joc, o sa-mi dau seama din teren ce fel de fotbalist este. Oricum, e unul dintre jucatorii mei preferati.

Genunchiul e bine? Ai reusit sa-ti recapeti increderea in el?

Am avut ceva probleme la inceput. Imi era putin teama la schimbarile de directie, la accelerari. Acum insa totul e foarte bine, s-a solidificat zona. Inainte, aveam sentimentul ca-mi joaca din incheietura.

Antrenamentele cum sint acolo? Mai dure decit cele de la Forban?

(ride) Nu chiar, insa sint destul de dure. Azi (n.r. - ieri) a fost cel mai greu. Am facut mult unu contra unu, sprinturi pe latul terenului, abdomene, flotari. Dar nu ma pling, asa recuperez pregatirea de iarna.

Andrey ce parere ti-a facut? Crezi ca e un cistig pentru Steaua?

Da, cred ca da. Nu l-am vazut decit in clipurile de pe NET, dar pare un portar care impune. E foarte mare si ai senzatia ca e suficient sa intinda miinile ca sa acopere poarta. In plus, are un joc bun cu piciorul.

Iti pare rau ca, odata cu accidentarea, ai pierdut deocamdata si trenul nationalei?

Sigur ca-mi pare. Dar sint convins ca domnul Piturca, omul care m-a adus si la Steaua, sub comanda caruia am si debutat la prima reprezentativa, o sa aiba ochi pentru mine daca voi juca foarte bine si daca ma voi pregati cum trebuie.

PARTENERI. Steaua, in Audi
Ros-albastrii au incheiat un parteneriat cu firma de automobile Audi, anuntul oficial urmind a se face vineri, intr-o conferinta de presa, unde vor fi prezenti si Cosmin Olaroiu, si Mihai Stoica. Deja mai multi fotbalisti ai Stelei au automobile Audi Q 7. Adica Ovidiu Petre, Paraschiv, in timp ce Mirel Radoi conduce un Audi A 8.

INEDIT. Glume cu Oprita
Dupa ce se operase la ligamentul colateral intern acum un an, Oprita s-a lovit in partida cu Universitatea Craiova tot la genunchiul piciorului drept. Revenit la Bologna, stelistul a avut o surpriza. Medicii italieni i-au spus ca, desi genunchiul a fost afectat foarte rau, ligamentul colateral intern, cel operat de ei acum un an, era complet neatins.

AMBITIE. Dica ar putea reveni mai repede
Previziunile cele mai optimiste ale medicilor italieni de la Isokinetic par a fi depasite de capacitatea de recuperare a lui Dica. Desi initial s-a spus ca stelistul nu va reveni pe teren mai repede de cinci luni, acum varianta cea mai pesimista spune ca patru luni va sta departe de gazon Dica. Dorinta acestuia de a se reface i-a uimit pe cei care se ocupa de programul sau, atacantul motivindu-si ambitia prin faptul ca vrea sa mai prinda meciuri in acest sezon.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.