Uniunea Europeana de Gimnastica a anuntat ca la Europenele de gimnastica artistica ce se vor disputa intre 26 si 29 aprilie la Amsterdam vor participa 39 de tari, printre care si Romania, la acest turneu final urmand sa se intreaca 108 gimnaste si 172 de gimnasti. Federatiile nationale vor inscrie cate patru fete in concurs si cate sase baieti, dintre care doar patru vor concura.

Cele mai mari sanse din echipa noastra feminina de a participa la CE le au Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Steliana Nistor si Andreea Munteanu, in timp din lotul masculin de gimnastica vor face parte mai mult ca sigur Marian Dragulescu, Flavius Koczi si Razvan selariu, urmand ca antrenorii sa se decida pe parcurs si in privinta celorlalti sportivi care ne vor reprezenta la Amsterdam. La Campionatul European se vor organiza concursuri doar in probele de individual compus si pe aparate, termenul limita de inscriere al sportivilor fiind de 5 aprilie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.