Patronul rapidist s-a impotrivit din prima zi unui eventual transfer al lui Marcello do Santos in Giulesti si ieri l-a trimis acasa. Nu oricum, ci fara sa-si tina promisiunea de a-i plati jucatorului biletul de avion. Fotbalistul sud-american va semna un contract cu o formatie din liga a doua braziliana. Lucian Marinescu, agentul jucatorului, crede ca brazilianul i-ar fi putut ajuta pe rapidisti.

Transferul lui Marcello do Santos la formatia giules- teana a cazut in momentul in care sud-americanul a condit ionat plecarea in cantonamentul din Cipru prin semnarea unui contract cu Rapid, intentia acestuia lovindu-se de refuzul lui George Copos. Desi patronul din Giulesti promitea ca el va fi cel care ii va plati biletul de intoarcere in Brazilia, Marcello a plecat cu un bilet cumparat de Lucian Marinescu, cel care l-a propus initial pe brazilian in Grant.

Fostul jucator al feroviarilor spune ca Marcello si-ar fi dorit sa evolueze in alb-visiniu, insa jucatorul nu a primit o oferta concreta din partea Rapidului, alegind sa se intoarca in tara natala, unde a fost solicitat de o echipa de liga secunda. "A plecat pentru ca nu i-a oferit nimeni o solutie concreta. Dupa cum il cunosc eu, cred ca ar fi parasit Romania dupa primele doua zile daca nu era bine primit de jucatori si de antrenor. Va semna o intelegere cu o formatie braziliana imediat cum ajunge acasa", a declarat impresarul.

Fostul jucator este de parere ca Marcello ar fi fost un plus in lotul giulestenilor. "Eu cred ca acest jucator ar fi ajutat echipa sa-si indeplineasca obiectivele si am un of personal ca nu a fost pastrat. Asta nu inseamna ca reprosez ceva conducerii rapidiste, deoarece e vorba de politica interna a clubului. E pacat, totusi, ca unii au creat tensiuni artificiale spunind ca are artroza sau artrita de nu mai stiau nici ei ce sa inventeze", a spus Marinescu, dezamagit.

Filiera latina

Desi nu a ajuns la un acord cu Rapid in privinta lui Marcello, Lucian Marinescu pastreaza deschise relatiile cu formatia giulesteana. Impresarul locuieste in Spania, dar are asociati in Portugalia si in America de Sud de unde va mai propune fotbalisti in Liga I. "Si pe viitor imi doresc sa colaborez cu Rapid sau cu alte formatii din campionatul romanesc, care au ajuns la un nivel bun si care ofera conditii de pregatire foarte bune", a spus fostul giulestean.

Giulestenii sint buni de plata

Comisia de Apel a hotarit ieri ca Rapidul sa achite celor de la Poli Iasi 189.500 de dolari, plus dobinzile aferente, suma reprezentind cei 25% pe care clubul moldav are dreptul sa ii incaseze pentru transferul lui Daniel Pancu de la Rapid la Cesena. Constantin Zotta, secretarul general al giulestenilor, nu este de acord cu aceasta hotarire pe care a atacat-o, urmind ca decizia finala sa se ia astazi. "Probabil au lipsit citeva file de la dosar, altfel nu inteleg aceasta decizie. Situatia este foarte clara in favoarea Rapidului, iar avocatii nostri vor clarifica problema", a declarat oficialul alb-visiniilor.

IONUT POPA (antrenor Poli Iasi):" Daca nici acum nu ni se da dreptate, inseamna ca s-a terminat cu dreptatea pe pamint si ca e sfirsitul lumii. Cum Dumnezeu sa lipseasca file de la dosar? E clar ca noi avem dreptate. Comisia a judecat corect. Inca nu vreau sa zic nimic de Rapid, dar sa ii fereasca Dumnezeu sa intre in gura mea."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.