Oficialii reprezentativei batave au anuntat pe cai neoficiale ca nu sunt multumiti de faptul ca meciul cu Romania, programat la data de 26 martie la Bucuresti, in preliminariile CM din Germania, se va desfasura pe stadionul Giulesti. Olandezii intentioneaza sa solicite schimbarea locului de disputare a partidei, unele motive fiind intemeiate, altele absolut puerile.

"La stadionul Rapid nu exista nici un culoar de evacuare a spectatorilor in caz de alarma cu bomba", le-au transmis reprezentanti ai Federatiei de la Amsterdam omologilor lor din Capitala. De asemenea, se invoca faptul ca bancile sunt prea aproape de suporteri si faptul ca nocturna din Giulesti ar avea probleme, exemplificandu-se cu meciul Rapid - Paris St. Germain, disputat acum cativa ani in cupele europene. Numai ca, de atunci, arena din Grant a suferit modificari radicale, nu numai in privinta gazonului, ci si a celorlalte facilitati, ridicandu-se la standardele internationale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.