Desi pe lista celor ce urmau sa fie audiati se mai aflau gimnastele olimpice si conducerea federatiei, surse din Parchet au afirmat ca s-a decis deja neinceperea urmaririi penale impotriva lui Belu.

Octavian Belu ar putea reveni in sala de gimnastica, surse din Parchet dezvaluind ca nu se va incepe urmarirea penala impotriva antrenorului. "Nu va mai exista nici o audiere, pentru ca dosarul va fi inchis. Octavian Belu nu este functionar public, iar in fisa postului nu era prevazuta obligativitatea de a merge la concursurile private", a declarat un procuror din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Municipiului Bucuresti. Aceasta veste se pare ca nu l-a luat prin surprindere pe antrenorul coordonator al lotului olimpic.

"Doamna Bitang se lauda prin anumite cercuri ca domnul Belu a primit asigurari din partea unui important om de afaceri din Romania ca va fi protejat", a sustinut o persoana care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Initial, procurorii anuntasera ca vor sa-i mai audieze pe conducatorii Federatiei Romane de Gimnastica si pe componentele lotului olimpic de gimnastica. Pina la urma, s-au multumit cu declaratiile Oanei Petrovschi, ale lui Octavian Belu si ale Marianei Bitang.

Conform unor surse din cadrul FRG, nici societatea de asigurari ARDAF nu mai este dispusa sa negocieze cu Oana Petrovschi incheierea conflictului din justitie, considerind ca suma ceruta de gimnasta este mult prea mare. Oana Petrovschi nu a fost uitata de 1 Martie de antrenorul Octavian Belu, care i-a trimis cecul cu cei 3.000 de euro promisi. "Acesti bani ma vor ajuta sa incep tratamentul pe care mi l-au recomandat medicii din Ungaria", a declarat Oana Petrovschi.

Dragulescu, in conflict cu Grecu

Campionul european si mondial Marian Dragulescu a intrat din nou in dizgratia antrenorului coordonator al lotului olimpic masculin, Dan Grecu. De o saptamina si jumatate, gimnastul se pregateste separat, cu lotul feminin, sub indrumarea antrenorului Adrian Sandu. "La unul dintre antrenamente, i-am cerut sa faca un exercitiu de rezistenta la sol, care nu avea insa elemente de acrobatica grea. Dragulescu a refuzat, considerind ca nu este in forma sa faca tot programul lotului. Astfel ca am decis sa-l trimitem sa se antreneze separat", a declarat antrenorul Dan Grecu.

Desi el a mai spus ca decizia a fost luata de comun acord cu sportivul, Dragulescu il contrazice: "Nu stiu ce are cu mine. Pina la proba contrara, domnul Dan Grecu nu ar trebui sa deschida gura in fata mea. Eu am fost cel care a adus peste 20 de medalii. A mai incercat astfel de tertipuri", a spus Marocanul. Pentru a se reintegra in lot, multiplul campion european va fi nevoit sa sustina, pe 12 martie, un concurs de verificare. "Asta e cea mai buna gluma pe care am auzit-o.

Primul mare concurs il am abia in iunie", a adaugat gimnastul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.