Fundasul Stelei a facut lobby pentru arena pe care joaca el la club si unde "tricolorii" au fost injurati in toamna anului trecut.
Dorin Goian, internationalul Stelei, a sustinut ieri cauza arenei din Ghencea, invintand Nationala sa revina acolo pentru meciurile de pe teren propriu, fiindca este stadionul care aduce calificari pentru "tricolori". "Trebuie sa jucam serios (n.r. cu Moldova) pentru ca urmeaza meciul cu Olanda. Eu spun ca Nationala ar trebui sa joace tot in Ghencea. Acolo a fost obtinuta ultima calficiare la un turneu final.

Daca s-ar juca cu Olanda in Ghencea, ar fi o atmosfera extraordinara", a spus Goian. Fundasul stelist a fost categoric in privinta confruntarii de azi. "De la echipa Moldovei il stiu doar pe Frunza de la Vaslui (n.r. - Viorel Frunza s-a transferat in pauza competitionala la CFR Cluj). Ar fi o rusine sa pierdem cu Moldova. Suntem o echipa inchegata si sigur nu se va intampla nimic neprevazut", a precizat jucatorul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.