Fotbalistii de la echipa nationala cred ca fanii primei reprezentative ar trebui sa vina maine, de la ora 17.00, in numar cat mai mare, la amicalul cu Moldova

Selectionerul Victor Piturca a putut abia aseara sa aiba la dispozitie toti jucatorii de la lot. "Spaniolii" Contra, Tamas si Rosu au ajuns aseara la Mogosoaia si au intrat imediat in programul de pregatire. Antrenamentul oficial se va derula azi, de la ora 11:00, tot la Mogosoaia.

Trecuti de dezamagirea anularii amicalului cu Italia, tricolorii s-au apucat serios de treaba, constienti fiind ca adversarul de maine conteaza mult mai putin. Miza o reprezinta intalnirea cu Olanda, de pe 24 martie, de la Rotterdam, in care ai nostri nu au voie sa piarda daca vor sa participe la Campionatul European din 2008.

Convinsi ca acum au nevoie, mai mult ca oricand poate, de un moral bun, elevii lui Victor Piturca isi doresc ca maine seara sa vina cat mai multi suporteri pe stadionul National, din complexul "Lia Manoliu".

"Avem nevoie de public sa fie alaturi de noi. Sa nu dea cu cartofi, sa nu injure, ci sa ne sustina", a spus Chivu, completat de Marica: "La un meci al nationalei nu mai conteaza rivalitatile interne. Stim ca jucam cu Moldova, dar speram totusi ca interesul spectatorilor sa fie mare


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.