Jucatorul lui Mircea Rednic care, probabil, va avea cel mai mult de munca in partida de pe Da Luz a inceput deja documentarea pentru a pregati cum se cuvine duelul cu adversarul direct. Cristi Pulhac spune ca nu pierde nici un meci al Benficai si ca urmareste fiecare miscare a vedetei Simao.

Pina sa dea piept cu mijlocasul lusitan, dinamovistul trebuie sa lupte cu o raceala puternica.

Sport Total: Salut! Mai sint citeva zile pina la partida cu Benfica. E jocul cu portughezii cel mai important din toata cariera ta?

Cristi Pulhac: Cu siguranta. Am reusit sa ajungem in aceasta faza, lucru care nu s-a mai intimplat de ceva timp in Stefan cel Mare. Sper sa facem o figura frumoasa si sa trecem mai departe. Ar fi fantastic, dar imi dau seama ca nu ne va fi deloc usor. M-am uitat la citeva meciuri de-ale lor si am vazut ca sint destul de puternici.

Care crezi ca e cel mai periculos fotbalist al lor?

(ride) Culmea, chiar adversarul meu direct. E vorba de Simao. E tare bun. Am vazut ca se muta de pe o parte pe alta. Cind pe dreapta, cind pe stinga. E bine pentru ca o sa ma lase sa respir. Se mai duce si pe la Georgica (n.r - Blay). Asta nu inseamna ca o sa-mi fie frica de el. Sper sa ii tin piept in cazul in care nea Mircea o sa ma introduca in teren.

Cum a fost cantonamentul din Portugalia, tinind cont ca ati stat acolo doua saptamini?

Am stat in altele si cite o luna. Nu a fost nici o problema din cauza asta. Doar ca mi se cam facuse dor de Saftica. Au fost partide de verificare utile care or sa ne prinda bine. Din pacate, cum am ajuns acasa, m-a lovit o raceala puternica si tot trag din cauza asta, insa, pina la antrenamentul de miine (n.r - astazi), sper sa scap de ea.

Cu ofertele cum mai stai?

Am inceput sa umblu si eu cu harta in buzunar, asa de multe oferte am. Cred ca in curind o sa bat recordul lui Niculescu. De unde atitea? Acum trebuie sa fiu concentrat pentru jocul cu Benfica si pentru returul campionatului, iar la sfirsit o sa fiu atent si la acest aspect.

Florin Raducioiu a plecat acasa

Managerul sportiv al ciinilor a plecat din cantonamentul din Portugalia direct la resedinta sa situata la Monaco. Fostul atacant al dinamovistilor va sta impreuna cu sotia si cei doi copii inca o saptamina. In aceste conditii, Florin Raducioiu o sa faca jonctiunea cu Dinamo la Lisabona, urmind ca apoi sa se intoarca la lucru, in biroul din Stefan cel Mare. Oficialul ciinilor este recunoscut ca fiind un familist convins inca de pe vremea cind era jucator.

Au schimbat adversarul

Dinamo va disputa joi, cu incepere de la ora 19:00, pe stadionul National, o partida de verificare impotriva satelitului. Initial, adversarul trebuia sa fie divizionara secunda, CS Otopeni, insa acest lucru nu a mai fost posibil, deoarece ilfovenii vor pleca in aceeasi zi, la ora 17:00, in Antalya. Cum tehnicianul alb-rosiilor a vrut ca amicalul sa aiba loc cit mai aproape de ora de disputare a jocului cu Benfica, adversarul stabilit initial a trebuit schimbat.

La revedere, Moss!

Ieri, portarul si-a reziliat contractul cu Dinamo Adus in vara, Glenn Moss se anunta a fi titularul din poarta celor din Stefan cel Mare. De altfel, neo-zeelandezul a fost introdus in primul 11 inca de la partida de debut in Liga I, cu FC National, insa in citeva etape acesta a ajuns pe banca de rezerve, in urma mai multor gafe. Din pacate pentru el, Mircea Rednic nu i-a mai acordat o alta sansa, iar la finalul turului, portarul si-a manifestat dorinta de a pleca de la Dinamo. "Nu am primit prea multe sanse sa apar, iar acest lucru e cel mai important pentru mine. Vreau sa am jocuri in picioare, pentru a fi in poarta echipei nationale. Daca nu ma vor, sa ma lase sa plec", a acuzat goalkeeper-ul.

Mai mult, Moss a spus ca oficialii dinamovisti ii pun bete in roate si nu il lasa sa plece, desi are mai multe oferte. Ieri, jucatorul s-a inteles cu cei din Groapa, iar cele doua parti au reziliat contractul de comun acord.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.