Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, spune ca principalul obiectiv al ros-albastrilor ramine locul al doilea, care asigura o noua participare in Liga Campionilor. Pentru realizarea acestui deziderat, stelistii negociaza in continuare aducerea unui sud-american, chiar daca nu-l vor putea folosi in Cupa UEFA. Stelistii sint dispusi sa dea doua milioane de euro pentru inlocuitorul lui Dica.
Stelistii s-au intors aseara din Cipru la fel cum au plecat, tacuti in fata presei si preocupati sa ajunga cit mai repede la autocarul echipei. Mihai Stoica a fost singurul care a dat declaratii, vorbind despre cantonamentul din Insula Afroditei si despre prioritatile Stelei in returul campionatului.

"Sintem multumiti de stagiul de pregatire efectuat in Cipru, iar rezultatele se vor vedea ulterior. Pentru mine conteaza doar calificarea in Liga Campionilor, restul, orice vine in plus, este binevenit. Personal, o necalificare ar fi un eveniment foarte neplacut", a spus Stoica.

Desi se parea ca transferul fotbalistului brazilian, atit de asteptat de suporterii campioanei, nu se va mai realiza, oficialul stelist a declarat ca exista, inca, sanse ca acesta sa se materializeze in zilele urmatoare, desi distanta mare ingreuneaza situatia. "Vom relua negocierile cu jucatorul brazilian pe care l-am ratat, dar nu in vara, ci acum. Au fost motive ce nu au tinut de noi. La distanta este greu sa negociezi, dar saptamina viitoare nu am in program o deplasare la o distanta asa de mare. Va dati seama ca nu dadeam doua milioane de euro pe el, daca nu stiam ca este un jucator deosebit", a fost declaratia oficialului ros-albastrilor, care nu a dorit, nici de aceasta data, sa dezvaluie numele jucatorului sau echipa la care evolueaza.

Singurele indicii in acest sens ramin cele date de Gigi Becali, acum citeva zile: "Este un mijlocas ofensiv brazilian, de 20 de ani, care joaca la echipa sa de club cu numarul 10 pe tricou". Desi s-a vehiculat numele lui Rogerinho, conducatorii Stelei au negat, pe site-ul oficial al clubului, ca acesta ar fi in vizorul lor. Si celalalt fotbalist brazilian de care s-a vorbit, fundasul "Scotty", are sanse mici sa mai vina in Ghencea, Cosmin Olaroiu neputindu-l monitoriza in amicalul contra echipei la care joaca, Korona Kielce, acesta fiind anulat din cauza ploii torentiale.

MIHAI STOICA:" Probabil ca Mirel Radoi nu a fost convocat doar la actiunea cu Moldova. Nu stiu ce criterii de selectie are domnul Piturca si nu sint eu in masura sa comentez activitatea de la echipa nationala."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.