Sorin Cartu a vorbit despre urcusurile si coborasurile carierei sale, dar si despre dragostea pentru Craiova, prietenia cu Gigi Netoiu si simpatiile steliste
Sorin Cartu este unul dintre cei mai experimentati antrenori din Liga I, actualul tehnician al Nationalului fiind la a saptea echipa pe care o pregateste de-a lungul timpului, dupa Universitatea si Extensiv Craiova, Rapid, Otelul Galati, FC Arges si Politehnica Timisoara.

"Peste tot m-am simtit bine, chiar daca la Universitatea, de exemplu, am castigat Cupa si campionatul, in timp ce la Extensiv am facut o munca de formare, de crestere a unor jucatori precum Radoi, Soava, Raducanu, Panc, Ghindeanu, Lucian Parvu, Saceanu, Velcovici sau Ciuca. De la un moment dat insa, lucrurile nu au mai mers chiar asa de bine pentru mine, din doua motive. Unul a fost ca au inceput sa apara patronii si presedintii de club, care mijloceau relatia dintre antrenor si patron.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.