Presedintele FRF s-a intalnit ieri, intr-un local din Bucuresti, cu presedinti de cluburi, fosti internationali, persoane din cadrul FRF, pentru a sarbatori alaturi de acestia alegerea sa in Comitetul Executiv al UEFA.
Printre invitatii lui Sandu s-au numarat Gica Hagi, Dumitru Dragomir, Cornel Dinu, Nicolae Badea, Marian Iancu, Victor si Giovanni Becali, Miodrag Belodedici, Ioan Andone, Gigi Becali, George Copos, Cornel Penescu, Viorel Paunescu, dar si Dumitru Costin, presedintele AFAN, si Liviu Negoita, primarul Sectorului 3. "Vreau sa multumesc fotbalului romanesc, care m-a propulsat in functia de la UEFA. Le multumesc celor care m-au sustinut, dar si celor care m-au contestat. Sper ca de acum incolo sa fie mai mult respect din partea presedintilor de club", a spus Sandu. Unii dintre oaspeti au adus si cadouri pentru seful federatiei


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.