Ministrul Radu Berceanu l-a acuzat pe patronul Rapidului ca ia bani din panourile publicitare si spune ca ar putea da stadionul rivalilor.

Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, cerea zilele trecute ca stadionul din Giulesti sa treaca in administrarea lui Vasile Blaga, pentru ca acesta s-a dovedit mai stiutor in ale driblingului pe gazon fin, amenintind, in caz contrar, ca va muta antrenamentele echipei conduse de Razvan Lucescu sub balconul ministrului Transporturilor. In replica, Radu Berceanu a declarat, inainte de prima runda oficiala de negocieri cu Copos, ca este dispus sa concesioneze arena chiar lui Gigi Becali sau lui Cristian Borcea, iar Copos sa fie obligat sa-l inchirieze de la acestia, adaugind ca trebuie gasita "o formula in care si Copos sa puna banul la bataie".

Bani pentru alte sporturi

"Domnul Copos utilizeaza toata baza, ia drepturi de televiziune, de reclame si, din cind in cind, vine sa ne spuna ce mai e de facut pe acolo", spune ministrul, care sustine totusi ca se poate gasi o formula "astfel incit dinsul sa poata sa-si faca acolo investitiile, dar sa nu ia el toate beneficiile, iar noua sa ne dea liste cu ce avem de facut". Reamintim ca George Copos doreste concesionarea bazei pe 49 de ani, promitind in schimb investitii in modernizarea arenei, in timp ce ministrul solicita si plata unei sume, pentru a ajuta si celelalte sectii sportive din subordinea ministerului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.