Dorinta jucatorului de a debuta cit mai repede in tricoul lui Dinamo l-a facut sa joace incomplet refacut in amicalul cu Leiria, iar problemele sale par sa se acutizeze. Cristi Borcea se teme ca mijlocasul sa nu aiba ceva la ligamente, ceea ce l-ar face sa stea doua luni departe de gazon.

La unul dintre primele antrenamente pe care le-a efectuat sub comanda lui Mircea Rednic, Vojslav Vranjkovic a fost contrat mai dur de sud-coreeanul Cho, venit in probe. Asiaticul l-a prins cu piciorul in pa- mint pe bosniac, provocindu-i acestuia o entorsa. In Portugalia, mijlocasul a stat la hotel sau in tribuna la primele amicale, lucru care l-a facut sa vrea sa intre mai repede.

"El vrea sa joace, de aceea nici nu spune ca are dureri", declara Mircea Rednic la un moment dat. Pina la urma, din dorinta de a nu pierde lista UEFA, Vranjkovic a intrat incomplet refacut in meciul cu Leiria si a iesit inainte de finalul primei reprize, dupa un fault al unui adversar. Voika a efectuat antrenamentul de ieri-dimineata, desi era vizibil ca trage de el pentru a tine pasul cu ceilalti.

La un moment dat, fotbalistul s-a oprit si a vorbit cu Cristi Borcea. "Mi-e frica sa nu aiba ceva la ligamente. Chiar acum, cind aveam mare nevoie de el", a spus, vizibil ingrijorat, directorul executiv. "Nu prea e OK", a confirmat si Vranjkovic catre cei aflati pe margine. In cazul in care temerile lui Borcea devin realitate, mijlocasul ar putea sa stea departe de gazon undeva intre una si doua luni.

Caicedo mai intirzie

Aducerea lui Darwin Caicedo la Dinamo incepe sa semene cu cea a lui Ze Kalanga. Desi era asteptat ieri la Rio Maior, ecuadorianul nu a mai ajuns. "O sa vina in curind. Sint probleme cu avionul, din cite am inteles", a spus directorul sportiv, Constantin Danilescu.

Borcea-kamikaze

Venirea lui Cristi Borcea in cantonamentul din Portugalia a adus cu sine nu numai prima victorie si primul gol al stagiului, dar si cel dintii moment cu adeva rat amuzant al periplului lusitan. Borcea a facut echipa cu antrenorul de portari Gheorghe Nitu si i-a provocat la o partida de fotbal-tenis pe Mircea Rednic si pe Lucian Marinescu. "Hai rapidistilor, ca va batem. Numai sa furati stiti", le-a aruncat Borcea celor doi fosti colegi de la formatia giulesteana.

Nu a fost insa punctul culminant al spectacolului oferit de actionar. Pentru inceput, el a lovit prost o minge care l-a lovit imediat, cu violenta, in plina figura. Apoi, din dorinta de a obtine cu orice pret un punct, Borcea s-a intins dupa o minge si a cazut peste gardul care tinea loc de fileu. �Televiziunile, pe el! Daca nu dati asta la stiri, imi dau demisia!�, a sarit Mircea Rednic. Desi cazatura a fost destul de urita, oficialul s-a ridicat repede. "Eu vreau sa cistig mereu, de aceea m-am intins dupa minge�, a explicat Borcea.