Valentin Simion este fericit ca Lacatus vrea sa-l foloseasca din nou pe postul sau preferat, cel de virf.

Sport Total: Cum a fost turneul din Ungaria?

Valentin Simion: A fost un turneu reusit, cu meciuri amicale bune si cu conditii excelente de pregatire. Aceste turnee sint importante, pentru ca in acesta perioada iti pui la punct conditia fizica necesara in timpul sezonului.

Mai ales pentru tine, care vei rata o parte din cantonamentul din Turcia.

E adevarat ca nu voi fi de la inceput alaturi de colegii mei in Antalya, dar nu pot sa ma simt decit onorat ca am fost convocat, din nou, la nationala de tineret a RomAniei si vreau sa dovedesc faptul ca merit sa fiu la lot.

Ai reusit sa inscrii de mai multe ori in Ungaria. Esti pregatit pentru retur?

E adevarat, am dat patru goluri in meciurile de pregatire si ma simt in forma. Abia astept sa reinceapa campionatul, mai ales ca acum voi fi folosit pe postul meu preferat. Sa nu se uite ca eu sint atacant de meserie. Va fi o concurenta acerba pentru un loc de titular. E foarte bine ca exista concurenta, pentru ca doar asa echipa poate creste in valoare. Cel mai bun sa joace.

Care dintre fotbalistii straini adusi la echipa ti-a placut cel mai mult?

Sint toti fotbalisti valorosi si imi este greu sa spun care este mai bun. Daca nea Marius si conducerea au considerat ca merita sa semneze cu UTA, va dati seama ca sint jucatori buni.

Steaua a luat niste juniori in cantonament, in vreme ce jucatori ca tine sint imprumutati.

Daca au fost luati in pregatiri, inseamna ca au valoare si ca sint fotbalisti de perspectiva. Pentru mine este mai bine ca sint la UTA, unde am sansa sa ma afirm.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.