Selectionerul Anghel Iordanescu si-a trimis secunzii - Marius Lacatus la Galati si Ilie Stan la Bacau - sa-i furnizeze informatii cu privire la posibili jucatori care ar putea fi convocati la echipa nationala in vederea meciului cu Armenia de la 17 noiembrie.

"Emisarii" generalului s-au intors cu foile de observatie aproape goale, la cele doua partide vizionate, de slab nivel, fiind in imposibilitate sa remarce pe cineva. Lista jucatorilor indisponibili pentru partida cu Armenia este mai lunga ca niciodata. Lobont, accidentat, nu va juca pana la sfarsitul anului. Rat are piciorul in ghips, iar Chivu nu este complet refacut. Pancu si Iencsi - suspendati pentru cumul de cartonase. Radoi, Ghioane si Florentin Dumitru - sub semnul intrebarii.

Soava si Ghioane refuza convocarea. Ganea, Ovidiu Petre, Marius Niculaie sunt accidentati. Mutu - suspendat. Codrea - incert. Asadar, 15 jucatori pe care selectionerul nu poate conta.

Cu cine va completa Iordanescu lunga lista a indisponibilitatilor? Selectionerul a anuntat convocarea lui Tararache, singurul nume nou din tabara "stranierilor". Baza lotului va trebui completata cu jucatori din campionatul intern. Posibili ar putea fi atacantul Rapidului, Daniel Nicolae, alaturi de Danciulescu, Florentin Petre, Ogararu si Neaga. Mare deranj este in linia defensiva, unde sunt cele mai mari gauri si campionatul nu poate oferi jucatori de valoare, Dinamo, Rapid, Steaua si Nationalul fiind si ele in grea suferinta. Nici in privinta portarului lucrurile nu stau prea bine.

O situatie delicata pentru selectioner, care va fi obligat sa aduca la lot fie debutanti la echipa nationala, fie sa apeleze la jucatori care, chiar daca nu sunt in forma, au mai trecut pe la lot. Pana la meciul cu Armenia au mai ramas opt zile, pana joi, cand se va convoca lotul, numai trei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.