Suleap e unicul fotbalist roman care a rezistat in Azerbaidjan.
Noua achizitie a ialomitenilor de la Unirea Urziceni, mijlocasul Marius Suleap, s-a declarat foarte multumit de modul cum a decurs primul stagiu de pregatire sub comanda lui Dan Petrescu. "A fost o perioada grea, dar pregatirea, foarte reu- sita. Atmosfera, de asemenea, excelenta. Mister stie cind si cum sa glumeasca cu noi. Sint bucuros ca am revenit acasa, dar sint si mai bucuros ca am ajuns la Unirea. Aici am descoperit un colectiv extraordinar, iar condit iile sint propice pentru a face performanta. Profesional, dar si sufleteste, sint foarte multumit ca am ales sa evoluez la Urziceni", a declarat Suleap.

Acesta este singurul fotbalist roman care a rezistat doi ani in Azerbaidjan, unde a jucat pentru echipele FK Baku si Inter Baku. Mijlocasul ialomitenilor a incercat sa faca o radiografie a fotbalului azer, insa i-a fost imposibil sa-l compare cu cel din liga lui Mitica. "Nu se compara niciodata fotbalul nostru cu cel de acolo. Sint in urma rau de tot, la toate capitolele. Este o diferenta imensa, iar antrenamentele sint mai mult o joaca. Majoritatea echipelor s-a infiintat prin '97-'98, iar nivelul campionatului este foarte slab. In Azerbaidjan exista cluburi care au buget si de 10.000 de dolari pe an. Acum incearca si ei sa se puna la punct cu antrenori, jucatori straini, dar sint cu mult sub nivelul nostru", a incheiat noul mijlocas al Unirii.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.