Darwin Caicedo, ecuadorianul anuntat in premiera de Sport Total, se alatura ciinilor in cantonamentul de la Rio Maior. Atacantul a declarat deja pentru presa portugheza ca s-a inteles cu oficialii alb-rosiilor si ca va semna un contract pe un an, cu optiune de prelungire pe inca doi. Jucatorul si-a luat deja la revedere de la fostii sai colegi de la Emelec.

Desi trebuia sa ajunga ieri in cantonamentul de la Rio Maior, Darwin Caicedo a mai intirziat o zi. Fotbalistul, care si-a rezolvat si problema cu viza de Uniunea Europeana, si-a folosit ziua libera pentru a-si vizita colegii de la fosta sa echipa, Emelec, si pentru a face declaratii presei portugheze, foarte interesata de acest transfer. Inainte de a se urca in avionul de Europa, ecuadorianul a trecut pe la stadionul George Capwell, pentru a-si vedea coechipierii, iar acestia i-au urat bafta si cit mai multe goluri la noua sa formatie.

Apoi, fotbalistul a fost sunat de ziaristii portughezi, interesul acestora fiind foarte mare, pentru ca ei il vedeau ca pe un potential adversar in saisprezecimile UEFA, fara sa stie ca lista s-a dat deja si ca sud-americanul nu se afla pe ea. Darwin le-a spus lusitanilor ca s-a inteles deja cu Dinamo si ca va semna un contract pe un an, cu drept de prelungire pentru inca doi. Cel poreclit "Srapnelul" va debuta pentru liderul la zi al Ligii I in meciul din aceasta seara, contra celor de la Rio Maior, asta doar in cazul in care nu va fi prea obosit dupa drumul lung, iar Mircea Rednic va decide sa-l menajeze.

Ca de obicei, Cristi Borcea a continuat si astazi sa nege transferul, desi s-a indulcit putin, spunind ca sint mai multi jucatori in vizor si ca ecuadorianul este unul dintre ei.

Azi, cu Rio Maior

Ciinii vor disputa astazi ultimul amical al stagiului portughez. Alb-rosiii vor intilni echipa locala Rio Maior, din liga a treia lusitana, in cel mai usor meci din cantonament. Ora de disputare nu se stabilise inca, posibilitatile fiind 20:30 sau 22:30, ora Romaniei. Altfel, Vranjkovic este posibil sa nu fie folosit in aceasta partida, el nefiind inca refacut complet dupa entorsa provocata de sud-coreeanul Cho.

Propus la nationala

Adrian Cristea a reusit o evolutie foarte buna contra celor de la Leiria, incununata de marcarea golului victoriei. Entuziasmat de evolutia mijlocasului, Cristi Borcea nu a mai contenit cu laudele la adresa lui: "E un jucator care trebuie sa ajunga la echipa nationala", a spus directorul executiv, care l-a poreclit pe iesean Ronaldinho.

PREZENTA. Spionati de antrenorul Benficai

Daca pina acum meciurile lui Dinamo in stagiul portughez au fost urmarite de diversi trimisi ai celor de la Benfica, fara functii prea inalte in organigrama clubului, de data aceasta, la partida cu Uniao Leiria, a fost prezent chiar antrenorul Fernando Santos. Tehnicianul si-a notat diverse lucruri despre jocul ciinilor si a parut destul de preocupat pe parcursul partidei.

"In sfirsit!"

Ciinii sint mult mai increzatori dupa succesul cu Uniao Leiria Dinamo a reusit marti seara sa obtina prima victorie in periplul portughez si, mai mult, sa inscrie si primul gol al stagiului. "In sfirsit, am batut si noi. Incet-incet cresc si concentrarea si jocul. Sintem mult mai increza tori acum. Benfica trebuie sa se teama de noi, pentru ca vom avea un cuvint greu de spus", a declarat Cristi Borcea. "E bine ca am obtinut victoria asta, mai ales pentru moral. V-am spus ca in timi vor aparea si golurile. Ne-am pregatit cu gindul la Benfica", a spus si Mircea Rednic.

"Cred ca le-am aratat adversarilor nostri din 16-imile UEFA ca nu trebuie sa ne ia la pret de matineu. Ar face o greseala imensa", a afirmat Claudiu Niculescu. "Bine ca am spart gheata, fiindca era cam groasa", a glumit Adrian Cristea.

Au publicat lista UEFA

Ciinii au trimis la UEFA mult-asteptata lista. Absenti sint Homei, care a jucat in Intertoto pentru Sopron, Romanovs, in locul caruia a fost preferat Lobont, si Vranjkovic, accidentat. Pe lista se regaseste si numele lui Goian, al carui transfer la Ceahlaul nu e inca finalizat si care ar putea fi pastrat pina dupa dubla cu Benfica.

PORTARI: Lobont, Matache, Posteuca

FUNDASI:Blay, Moti, L. Goian, St. Radu, Smirnovs, Pulhac, Balace, Nitu

MIJLOCASI: Margaritescu, Alexe, Ze Kalanga, Ad. Cristea, D. Serban, Ropotan, C. Munteanu

ATACANTI: Niculescu, Danciulescu, Mendy, L. Ganea


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.