Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca persoane autorizate i-au spus ca montarea unui covor de iarba pana la meciul cu Villarreal, programat pe 10 martie, este imposibila.

"Toti cei cu care am vorbit de la firme specializate au spus ca este imposibila montarea unui covor de iarba pana la ora meciului cu Villarreal. Probabil terenul va fi greu, ca la partida cu Valencia. Este insa o diferenta intre teren greu si teren impracticabil. Daca terenul va fi greu, ca in urma cu o saptamana, ar fi bine sa se intample la fel si in privinta rezultatului", a spus Stoica.

CIOCOIU NU E LIBER

Oficialul stelist a precizat ca amanarea returului Diviziei A cu o saptamana va fi benefica doar daca vremea se va imbunatati, iar terenurile se vor reface. "Si noi am vrut aceasta amanare, dar sa vedem cum va fi vremea in continuare", a comentat Stoica. Presedintele stelist a afirmat ca atacantul Cristian Ciocoiu nu a fost declarat liber de contract de catre LPF. "Nu stiu nimic de asa ceva. Ciocoiu se pregateste in continuare alaturi de echipa, insa asta nu inseamna ca va si incepe returul la Steaua. Ciocoiu este jucatorul echipei FCM Bacau, pana in vara este legat de ei", a mentionat Stoica.

GAZONUL CU DANEZII, MAI BUN DECAT CEL DIN GHENCEA!

Intentia lui Gigi Becali de a reface gazonul stadionului Steaua pentru partida cu Villarreal, programata pe 10 martie, este practic imposibil de realizat.

"Indiferent de costuri, trebuie sa avem un teren bun. Europa este cu ochii pe noi, nu ne putem face de ras", declara luni Gigi Becali. Din pacate nici cei 100.000 de euro pe care patronul din Ghencea sustinea ca este dispus sa ii cheltuie nu mai pot transforma gazonul din Ghencea. Adrian Oprisan, patronul firmei Construct Proget, cea care s-a ocupat si de refacerea gazonului de pe stadionul "National" si "Rapid", explica la randul sau ca o asemenea operatiune este practic imposibila.

"In primul rand, parcelele de gazon ar trebui aduse din strainatate, pentru ca nu se gasesc in Romania. In cazul stadionului Ghencea, e vorba de 7-8.000 de metri patrati. Iar acestea nu pot fi transportate oricum, este nevoie de camioane frigorifice speciale. Costurile ar fi enorme, iar suprafata de joc nu ar fi refacuta decat pentru o singura partida. Inainte de aceasta operatiune ar trebui asternut si un alt strat pe care sa fie pus gazonul. Domnul Becali poate sa dea si 500.000 de dolari, nu ar rezolva mare lucru. Nici nu ar avea sens atat timp cat terenul nu este al lui".

Mai mult, Oprisan sustine ca terenul din Ghencea este atat de degradat incat asemenea lucrari de "peticire" nu ar schimba cu nimic situatia. "Gazonul de pe Lia Manoliu (n.r. - cel pe care Romania l-a pierdut acasa in fata Danemarcei, scor 2-5) era mai bun decat cel de acum din Ghencea!"


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.