Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat ca, desi pina acum citeva zile se arata sceptic cu privire la venirea unui alt fotbalist din Tara Cafelei, un mijlocas brazilian este foarte aproape de a sosi la gruparea ros-albastra. "In proportie de 99%, e ca si luat. Trebuie sa-l inregistram miine (n.r. - azi) la federatie si sa trimitem lista la UEFA cu jucatorii inscrisi pentru urmatoarele meciuri. E un fotbalist bun, un mijlocas care mi-a placut si mie. Va merge si el in turneul din Cipru, sa se intilneasca acolo cu baietii", a clamat latifundiarul din Pipera.

Cum azi este ultima zi pentru trimiterea listelor la UEFA, iar pe adresa FRF nu venise nici o cerere a Stelei pentru ca federatia sa ceara brazilienilor cartea verde a jucatorului, singura solutie ca brazilianul sa joace cu Sevilla ar fi ca managerul general Mihai Stoica sa se prezinte azi cu cartea verde a jucatorului la Casa Fotbalului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.