Viorel Moldovan preda stafeta tinerilor. Numit recent antrenor secund, atacantul in varsta de 35 de ani al gruparii din Grant a dezvaluit ieri, cu ocazia efectuarii de catre giulesteni a vizitei medicale, ca va renunta la cariera de jucator.

Dupa ce asta-vara colegii si antrenorul Razvan Lucescu l-au intors din drum in ultima clipa, Moldovan este in prezent mai decis ca niciodata sa abandoneze cariera de jucator. Atacantul "alb-visiniilor" a facut acest anunt ieri-dimineata, pe holurile Institutului National de Medicina Sportiva, unde elevii lui Lucescu junior au efectuat vizita medicala.

HOTARAT. Zambitor si destins. Asa a aparut Viorel Moldovan la INMS. Pana sa-i vina randul la controlul medical, s-a intretinut amical cu cei carora le este atat coechipier, cat si antrenor. Dupa ce a sustinut insa toate testele la care a fost supus, pe care le-a trecut cu brio, a devenit dintr-o data serios. "Ma intrebati daca m-am saturat de vizitele medicale? Aceasta sper sa fie ultima pentru mine. Nu sunt grele, pentru ca pana la urma e normal sa trecem prin asa ceva, ca sa vedem unde suntem din punct de vedere medical", a spus veteranul giulestenilor, lasand sa se inteleaga faptul ca din vara va abandona sigur cariera de jucator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.