Steaua va face deplasarea in Republica Moldova pentru meciul amical cu reprezentativa tarii gazda, programat pe 7 februarie, doar daca se va schimba locul de desfasurare, orasul Tiraspol, si partida se va juca la Chisinau, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea.
Tinand cont de numeroasele mesaje de la suporterii Stelei din Republica Moldova si de faptul ca Stadionul <> din Chisinau este modernizat si prevazut cu instalatie de incalzire, FC Steaua a informat Federatia Moldoveneasca de Fotbal ca va efectua deplasarea doar in conditiile in care meciul amical de pe 7 februarie se va disputa la Chisinau", se arata pe site-ul oficial al FC Steaua. Initial, locul de disputare al intalnirii era Chisinau, dar presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Ciobanu, a anuntat ca meciul se va juca la Tiraspol, deoarece stadionul Zimbrului Chisinau ar avea probleme la instalatia de incalzire.

Sambata, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, explica de ce Steaua va juca cu Republica Moldova in Transnistria: "Am stabilit sa jucam impotriva echipei nationale a Moldovei la Chisinau, daca ne vor permite conditiile atmosferice, sau la Tiraspol daca prognoza ne va fi defavorabila. Se pare ca, din 3 februarie, va incepe iarna, deci se va juca la Tiraspol".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.