Campioana Spaniei, FC Barcelona, si-a pastrat pozitia de lider in campionat, insa in sanul gruparii bleu-grena nu pare a fi liniste nici acum. Victoria impotriva formatiei Celta Vigo, cu scorul de 3-1, s-a conturat mai greu decat o arata scorul sau situatia in clasament, determinante pentru catalani fiind forma atacantilor Javier Saviola si Ludovic Giuly si gafa fundasului roman Gabriel Tamas, fostul dinamovist atacandu-l imprundent pe van Bronckhorst in suprafata de pedeapsa, penalty-ul fiind transformat cu siguranta de Ronaldinho. Astfel, unul dintre preferatii lui Victor Piturca s-a ales si cu un cartonas galben in urma protestelor, iar reluarile tv par sa-i dea dreptate lui Tamas.

Totusi, in ciuda faptului ca Barca este lider in Primera Division, avand cele mai putine infrangeri, doua la numar, cel mai bun atac, 43 de reusite - catalanii fiind urmati in acest clasament de FC Sevilla cu 41 de goluri - si a doua aparare din competitia iberica, 18 goluri primite, Real Madrid si Valencia avand doar 17, la clubul catalan nu este liniste. Daca Ronaldinho este din ce in ce mai criticat, in ciuda faptului ca este aparat cu ineversunare de Rijkaard, Javier Saviola a declarat ca isi doreste sa-si prelungeasca intelegerea cu actuala campioana, raspunsul directorului sportiv al catalanilor, Txiki Beguiristian, fiind unul evaziv: "Este foarte bine ca Saviola inscrie des, stiu ca doreste sa ramana pe Nou Camp, dar trebuie sa asteptam o perioada.

Sezonul este lung si trebuie sa vedem cum evolueaza lucrurile". Cu toate acestea, Barcelona l-ar putea pierde pe argentinian, mai multe formatii din Spania si din Europa anuntandu-si interesul pentru Saviola. in acest fel, situatia din capitala Cataluniei ar putea lua o intorsatura neplacuta, tehnicianul Frank Rijkaard facandu-si publice in ultima perioada mai multe nemultumiri, presa britanica asezandu-l pe tehnicianul de origine batava in fruntea preferatilor lui Roman Abramovici, cu toate ca ros-albastrii Spaniei sunt neinvinsi in 2007. Este interesant de urmarit situatia echipelor FC Barcelona si Chelsea, orice infrangere putand determina schimbari spectaculoase.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.