Borcea crede ca dinamovistii ar trebui sa fie invidiosi pe actionarul rapidist George Copos, pentru ca a gasit persoanele care au investit in stadionul Rapid. "Noi ar trebui sa fim invidiosi pe domnul Copos pentru ca a intilnit oameni de-a lungul anilor care au construit un stadion foarte frumos in Giulesti. Am vrea si noi sa se investeasca macar jumatate din cit s-a investit acolo", a declarat Borcea.

Referitor la eventualele partide din grupele Ligii Campionilor, Borcea spune ca Dinamo va juca pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare: "Cei de la CS (n.r. - Clubul Sportiv Dinamo) ne-au dat asigurari ca vom juca in Liga Campionilor in Stefan cel Mare. Eu cred ca vom juca pe Dinamo".

In ceea ce priveste datoria de 20 de miliarde de lei vechi, pe care FC Dinamo o datoreaza din folosirea stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, Borcea se bazeaza pe relatia cu conducerea clubului sportiv, proprietarul bazei sportive. "Noi avem o relatie foarte buna cu CS si nu numai aceasta datorie... Eu cind m-am referit la suma de doua milioane de dolari m-am gindit la ceea ce investim in Parcul Dinamo, care nu e proprietatea noastra. Noi suntem chiriasi. Ce ati vazut la tribuna oficiala e facut de noi, ca si la stadionul Victoria", a mai spus Borcea.

Borcea nu este ingrijorat de faptul ca Dinamo nu a cistigat niciunul dintre cele trei meciuri disputate pina acum in turneul de pregatire din Portugalia, asteptind intilnirile oficiale. "Nu ma duc in vacanta, ma duc sa vad echipa. Acest meci cu Leiria este un test foarte important, pentru ca este echipa care a batut Porto, liderul autoritar din Portugalia. Nu o sa-i cert pe fotbalisti, pentru ca meciurile amicale nu seamana cu cele oficiale. Am intrat insa in linie dreapta si trebuie sa vedem unde suntem", a mai spus Borcea.

Cristi Borcea nu a dorit sa dea amanunte referitoare la eventualele achizitii din aceasta iarna, dar a dezmintit interesul pentru fotbalistul ecuadorian Darwin Caicedo si pentru mexicanul Cuauhtemoc Blanco: "Voi vorbi cu Mircea Rednic si vom decide zilele urmatoare. Nimic nu e adevarat din ceea ce a aparut in presa".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.