Capitanul echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi, se afla in atentia clubului Lazio Roma, a anuntat, astazi, agentia Calciomercato, citind cotidianul Tuttosport.

Sursa citata noteaza ca Lazio cauta un fundas central si pe linga Radoi se mai intereseaza de Andrea Raggi (Empoli) si Andrea Ranocchia (Arezzo).

Mirel Radoi s-a mai aflat in atentia unor cluburi europene, printre care Portsmouth, Zenit Sankt Petersburg si US Palermo. In octombrie 2006, cu ocazia meciului Steaua - Real Madrid din Liga Campionilor, Gigi Becali l-a propus pe Radoi la gruparea spaniola intr-o discutie avuta cu presedintele Ramon Calderon. De asemenea, Becali a declarat in ianuarie 2006 ca a refuzat o oferta de sase milioane de euro de la o grupare germana. Tot in aceeasi perioada s-a vehiculat un interes al clubului Internazionale Milano pentru capitanul stelist.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.