Formatia pregatita de Mircea Rednic va sustine astazi cel de-al patrulea meci amical al stagiului din Portugalia, contra lui Uniao Leiria, ocupanta locului patru in campionatul lusitan. Partida se va desfasura pe stadionul din Leiria si va incepe de la ora Romaniei 17.30, fiind transmisa in direct de TV Sport. Intalnirea poate fi considerata pentru dinamovisti cea mai dificila de pana acum, daca tinem cont de pozitia ocupata in clasament de Uniao Leiria.

De asemenea, trebuie subliniat faptul ca echipa lusitana a obtinut sambata, in campionat, o mare victorie, 1-0 cu liderul FC Porto. Pe de alta parte, "alb-rosii" sunt datori cu o prestatie buna si cu un rezultat pe masura, dupa cele trei "amicale" in care nu au inscris si, bineinteles, nu au obtinut victoria. In alta ordine de idei, jocul de astazi este primul prilej pentru Mircea Rednic de a-i vedea la lucru, concomitent, pe mijlocasii Silviu Balace si Vojislav Vranjkovic, bosniacul neevoluand deloc pana acum din cauza unei accidentari. Antrenorul "cainilor" va alege, dintre cei doi, ultimul jucator inscris pe lista cu lotul dinamovist, care trebuie trimisa cel tarziu maine la UEFA.

Mai vine un atacant

Dupa ce Mircea Rednic a anuntat cu cateva zile in urma ca sunt sanse mari ca Dinamo sa mai achizitioneze un atacant, actionarul dinamovist Vasile Turcu a confirmat, ieri, aceasta posibilitate. "Intr-adeva r, ne dorim un 'varf>> care sa asigure concurenta pentru Danciulescu si Niculescu. Ramane in sarcina lui Mircea Rednic si a lui Florin Raducioiu sa aleaga. Dar ne dorim un varf campion!", a declarat actionarul, care a opinat ca sansele de calificare in meciul cu Benfica sunt egale.

Pentru postul de atacant, formatia din Stefan cel Mare se pare ca are doua optiuni, in speta mexicanul Blanco si ecuadorianul Caicedo. Cuauhtémoc Blanco Bravo (34 ani), care a participat cu reprezentativa Mexicului la doua CM, in 1998 si 2002, este vedeta formatiei "fanion" in tara sa, Club America. Blanco a mai evoluat la Necaxa, in sezonul ‘97-‘98, Veracruz, in 2004 si in Spania, la Valladolid, intre 2000-2002. Ecuadorianul Darwin Caicedo (24 ani) a declarat deja pentru presa din tara sa ca urmeaza sa se transfere la o echipa din Romania. "Marti (n.r. azi) sau miercuri voi ajunge in Portugalia, acolo unde este cantonamentul echipei, si voi semna contractul", a spus Caicedo, care s-a aflat anul trecut si in vizorul lui Bayer Leverkusen.