Fara contracandidati pe masura, Rudel Obreja a fost ales presedintele Federatiei Romane de Box pentru urmatorii patru ani.
Rudel Obreja va conduce destinele boxului romanesc pentru urmatorii patru ani. Cu 108 voturi pentru si doar doua impotriva, Obreja a fost ales presedinte al Federatiei Romane de Box (FRB) de catre membrii Adunarii Generale Extraordinare. Desi isi depusesera candidatura pentru postul de sef al FRB, Francisc Vastag, Viorel Zamfir si Ioan Pop - trei dintre contestatarii lui Obreja - nu s-au prezentat la alegeri. Singurul care a avut curajul sa-l infrunte pe Obreja a fost Nicolae Ghita, presedintele clubului de box Locomotiva 009 Bucuresti, cel care afirma ca detine codul conturilor secrete ale lui Hitler.

"Am multe de facut in lumea boxului si sint decis sa merg mai departe. Ma asteptam la aceasta victorie pentru ca votul meu a fost pregatit, am discutat cu oamenii, toata campania mea a fost gindita. Sigur, este o victorie prin neprezentare, care nu ma prea incinta. Nu doream o asemenea victorie in fata unui contracandidat pe care-l astept in sala de box pentru ca acolo ii este locul. Daca Dumnezeu ma va ajuta sa nu cada avionul cu mine, nu vreau sa mor in functia aceasta. Imi doresc sa ajung ministru, prim-ministru sau chiar presedinte al tarii. Astea sint scopurile mele in viata", a declarat Rudel Obreja.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.