Cititorii revistei spaniole Mundo Deportivo au ales-o pe Nadia Comaneci sportiva secolului trecut, distinctia fiindu-i acordata vineri seara in cadrul unei festivitati organizate la Barcelona. Cea mai tanara campioana olimpica din istorie se afla din 1989 in SUA, unde si-a deschis o scoala de gimnastica in Oklahoma impreuna cu sotul ei, Bart Conner, ocupandu-se si de actiuni caritabile, cum ar fi construirea unui centru medico-sanitar pentru copiii saraci sau orfani din Romania, proiect in care a investit peste un milion de euro.

Desi este o celebritate mondiala, Nadia e mandra de originea ei, mentioneaza Agentia EFE, apreciind ca dupa 1989 Romania a prosperat continuu. "Medaliile sunt foarte importante in cariera unui sportiv, reprezentand maximul aspiratiilor sale. Ca femeie e mult mai important sa fii mama. S-ar putea spune ca medalia mea de platina este copilul", a precizat marea campioana. Nadia a sosit la Bucuresti, urmand sa participe astazi, la Scoala Sportiva numarul 2, la acordarea unor burse de studii pentru elevii sportivi impreuna cu grupul Niro Investment.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.